Aplicația mobilă RowAdventure

Pentru iubitorii de natură și de aventuri pe Dunăre am dezvoltat o aplicație mobilă - Row Adventure - care conține hărți interactive, ce pot fi consultate oriunde, direct de pe telefon, pentru a descoperi, în timp real, aria naturală a regiunii transfrontaliere româno-bulgare.

Link descărcare aplicație - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.RowAdventure

Aplicația mobilă prezintă în oglindă aceleași informații ce se regăsesc pe website-ul www.rowadventure.eu despre pachetele turistice dezvoltate, precum și despre proiectul RowAdventure în întregime.

Aici găsiți detalii despre cele peste 30 de trasee pe Dunăre identificate, ce pot fi parcurse cu ambarcațiuni de tip caiac sau canoe, precum și despre obiectivele turistice naturale și culturale din zona transfrontalieră româno-bulgară.

Proiectul „RowAdventure”, primul de acest gen derulat în zona transfrontalieră româno‐bulgară, a luat naștere din dorința de a dezvolta un nou tip de turism, aflat la granița dintre turismul de agrement, turismul ecologic și turismul sportiv.

Acesta se adresează iubitorilor de natură și amatorilor de aventuri pe Dunăre și reprezintă o invitație să descoperim împreună din caiace și canoe frumusețile naturale și culturale aflate pe țărmurile României și Bulgariei.

Prin acest proiect venim în întâmpinarea aventurierilor cu un pachet turistic experimental, inedit și unic, prin natura lui ‐ vâslitul pe Dunăre.

Prin noul produs turistic experimental dezvoltat, vă invităm să ne aventurăm pe apele Dunării, prin canalele sale – adevărate oaze de beatitudine ‐, prin zone mai puțin cunoscute, încărcate de istorie și multiculturalitate, în paradisul natural în care orice turist are posibilitatea de a se refugia, atunci când vrea să lase în urmă zgomotul, poluarea, aglomerația și stresul urban.

UE RO GOV INTERREG