Centrul Turistic „Row Adventure” (Asociația „Sport for you and me – Sports Club Canoeing” - Belogradchik)

Descoperă unicitatea și diversitatea destinației de ecoturism pe apele curgătoare ale Dunării, într-o plimbare cu caiacul sau canoea!

Dacă îți place să te plimbi, să descoperi locuri noi, să vezi lumea dintr-o perspectivă total diferită față de (e)ternele oferte convenționale turistice, dacă îți place frumosul nealterat, într-o continuă schimbare și mereu spectaculos, dat de natură, dacă vrei să cunoști oameni noi, dacă vrei să vizitezi malurile Dunării într-o manieră inedită, atunci să te alături aventurii noastre cu caiacul este una dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-ai putea face în viață, pentru sufletul și mintea ta!

Pentru toți turiștii aventurieri, amatori de mișcare în aer liber și iubitori de natură nealterată, am deschis Centrul Turistic „Row Adventure” la Belogradchik (în incinta clădirii Sălii Sportive), aflat la 56 km de Vidin.

Dacă vrei să descoperi unele dintre cele mai frumoase trasee pe Dunăre, să explorezi tărâmurile aflate în zona de nord a Bulgariei, încărcate de istorie, cultură și civilizație balcanice, te invităm să ne calci pragul Centrului turistic aflat la sediul Primăriei Belogradchik.

Te așteptăm să ne contactezi pentru a afla detalii despre proiectul nostru și să stabilim împreună unde mergem în următoarea aventură în natură – Row Adventure in CBC area –, utilizând ambarcațiuni de tip caiac sau canoe și echipament de siguranță.

Pachetul turistic oferit gratuit înseamnă trasee turistice, informații despre obiectivele turistice aflate în zona aleasă a fi străbătută, echipamente gratuite la dispoziție pentru aventura în natură, echipă organizatoare, care va coordona grupul de turiști în condiții de siguranță pe traseu.

 

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de pachetul turistic Row Adventure in CBC area?
  • înscrierea la acest pachet turistic este GRATUITĂ
  • înscrierea se face exclusiv telefonic/email (vezi secțiunea Contact de mai jos)
  • înscrierea/ pachet turistic se face în limita locurilor disponibile
  • detaliile legate de aventura în natură vor fi stabilite împreună cu Organizatorul

OBS.: În total sunt disponibile 20 de locuri/ pachet turistic.

Procesul de înscriere este următorul: se anunță intenția de participare la aventura în natură; se comunică datele de contact; după strângerea numărului limită de participanți, Organizatorul stabilește o dată/perioadă și traseul ce vof fi comunicate participanților; în măsura în care toți turiștii care și-au manifestat intenția de a beneficia de pachetul turistic sunt de acord cu propunerile înaintate de către Organizator, se stabilesc ultimele detalii și se prezintă Regulamentul pentru plecarea în aventură.

 

Locul de întâlnire în ziua plecării în aventura în natură:

În ziua plecării, locul de întâlnire va fi Centrul Turistic, unde toți turiștii vor prezenta cărțile de identitate, vor semna o serie de documente pentru validarea înscrierii (Declarația pe propria răspundere în caz de accident, Lista de participare, Procesul-verbal de predare – primire echipament) și vor participa la o scurtă ședință tehnică, în care vor fi prezentate traseul, câteva detalii și particularități despre acesta, precum și Regulamentul de participare.

La întoarcere, întregul echipament utilizat de turiști va fi predat Organizatorului la Centrul turistic, conform datelor stabilite în prealabil cu acesta.

 

ATENȚIE: Pachetul turistic Row Adventure in CBC area este destinat exclusiv persoanelor care știu să înoate (inclusiv părinți/tutori care știu să înoate și își asumă responsabilitatea pentru copiii care nu știu să înoate).

Orice accident în care sunt implicați participanții, survenit pe durata și parcursul traseului, din nerespectarea regulilor Organizatorului și a celor de conduită civică, va fi în responsabilitatea celor implicați în accident.

Participanții sunt responsabili pentru participarea la aventură, Organizatorul nu își asumă niciun fel de obligație în cazul în care vreunul dintre aceștia se rănește sau se accidentează sau alte consecințe ce pot apărea din cauza participării.

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate pe traseu în timpul aventurii.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica locația de derulare a aventurii în orice moment, cu obligativitatea de a anunța modificările în prealabil.

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula/amâna aventura programată în cazuri excepționale, cu condiția ca toți participanții să fie anunțați în prealabil. În cazul unor condiții meteorologice nefavorabile sau/și alte condiții speciale, Organizatorul își rezervă dreptul de a opri aventura sau de a modifica barierele orare. În caz de forță majoră se înțeleg evenimentele ce ar putea influența buna desfășurare a aventurii, cum ar fi: inundații majore, dezastre naturale sau evenimente majore care îl determină pe Organizator să anuleze aventura programată.

 

Echipamente disponibile gratuit pentru turiști:

- caiace/ padele;

- canoe/ pagaie;

- ambarcațiuni special echipate pentru persoane cu dizabilități;

- echipament tehnic și de siguranță.

OBS.: Echipamentele sunt achiziționate în cadrul proiectului „Row Adventure”, motiv pentru care nu pot fi înmânate turiștilor decât EXCLUSIV în cadrul aventurilor organizate de beneficiarii proiectului prin pachetul turistic dezvoltat – Row Adventure in CBC area.

Echipamentele vor fi predate în ziua și la ora specificate de Organizator. Participanții își asumă responsabilitatea cu privire la echipamentele primite în aventură, pierderea/ deteriorarea oricăruia dintre echipamente conducând automat la achitarea contravalorii acestuia/achiziționarea unuia identic/cu aceleași specificații tehnice cu cel pierdut/deteriorat.

 

 

CONTACT

Pentru detalii despre pachetul turistic, echipamentul disponibil și alte informații privind proiectul „Row Adventure”, vă rugăm să ne contactați la:

Tel.: +359 88 815 2905 (Stanislav Sashev Stoichkov)

E-mail: sport_kayak@abv.bg (Asociația „Sport for you and me – Sports Club Canoeing” - responsabil Centru Turistic)

Adresă Centru Turistic „Row Adventure”: Belogradchik, 31 P. Yavorov (în incinta Sălii sportive Belogradchik), Vidin, Bulgaria

UE RO GOV INTERREG