Descoperă pachetele turistice „Rowing Adventure in CBC area”!

Rowing Adventure in CBC area este un nou tip de pachete turistice ce vin să completeze în perioada de sustenabilitate a proiectului rezultatele obținute în implementare. Mai mult decât atât, odată identificate și testate traseele turistice create în implementare, de acum tot ce ne rămâne este să venim în întâmpinarea cât mai multor iubitori de natură, prin prezentarea și oferirea pachetelor turistice dezvoltate exclusiv pentru ei, unde îi invităm să descopere, din caiace și canoe, o zonă unică din punct de vedere natural și cultural din aria transfrontalieră româno-bulgară.

Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic unic destinat iubitorilor de natură nealterată și mișcare în aer liber. Este o invitație la aventură pe apele curgătoare ale Dunării sau pe apele liniștite ale celor mai frumoase și spectaculoase lacuri aflate în aria transfrontalieră.

Pachetele turistice destinat amatorilor de aventură înseamnă relaxare, multă adrenalină, energie pură de la natură și multă, multă voie bună!

Încet, dar sigur, descoperim caiacul, ca mijloc de evadare din rutina zilnică, motiv de relaxare, descoperim o nouă pasiune. În ceea ce privește agrementul, sportul nautic a întrat în topul preferințelor celor ce doresc acel moment de liniște în natură.

Din aceste considerente am dezvoltat proiectul „Row Adventure”, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor turiștilor de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut, activ și, totodată, cât mai deconectant de la tot ceea ce reprezintă cotidianul în viața noastră.

Am adunat totul ca pentru propria noastră familie: echipament performant (caiace, canoe, ambarcațiuni speciale, veste de salvare cu flotabilitate superioară), cei mai buni ghizi turistici brevetați și pe noi înșine să îți fim alături în marea aventură pe apă.

Aceste evenimente NU reprezintă competiții! Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic sportiv fără costuri de înscriere, destinat unui număr limitat de participanți (între 10 și 20 de persoane, în funcție de tipul de aventură și grupul țintă căruia îi este destinat).

Explorează Galeria media și convinge-te despre ce înseamnă aventura RowAdventure! Te așteptăm alături de noi! Contactează-ne și spune-ne când vrei să mergi cu noi într-o aventură de neuitat!

UE RO GOV INTERREG