Rowing Adventure in CBC area | O săptămână cu caiacul, pe Dunăre

Loc de adunare: Centrul Turistic „RowAdventure” - Călărași    28 Aug 2021

„Coacem” de o nouă aventură marca Rowing Adventure in CBC area!

Hai cu noi o săptămână cu caiacul pe apele curgătoare ale Dunării până la vărsare-n mare!

Traseul pe care îl vom străbate de la Oltenița la Năvodari va dura o săptămână, timp în care ne vom lăsa purtați de valurile Dunării, pentru o doză de relaxare, multă adrenalină, energie pură de la natură și multă voie bună! 

În perioada 28 august - 3 septembrie te invităm într-o nouă expediție pe apele curgătoare ale Dunării, de această dată pe traseul de la Oltenița la Năvodari.

Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic unic destinat iubitorilor de natură nealterată și mișcare în aer liber. Este o invitație la aventură pe Dunăre în aria transfrontalieră, destinată de astastă dată exclusiv celor care știu să înoate și care au ceva experiență în mânuirea padelelor din caiace.

Dacă ești amator de aventură te așteptăm să vii alături de noi, timp de o săptămână întreagă, în perioada 28 august - 3 septembrie într-o expediție unică, în care vom străbate, la padele, apele bătrânului fluviu-rege – Dunărea, pentru a descoperi împreună unicitatea și diversitatea ecoturismului din zona de graniță, până la vărsarea apelor în Marea Neagră.

Am adunat totul ca pentru propria noastră familie: echipament performant (caiace, padele, veste de salvare cu flotabilitate superioară), cei mai buni ghizi turistici brevetați și pe noi înșine să îți fim alături în marea aventură pe apă.

Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic sportiv fără costuri de înscriere, destinat unui număr limitat de participanți (de această dată aventura este destinată unui număr de 10 persoane).

Te așteptăm cu drag alături de noi!

Contactează-ne, află toate detaliile despre aventură și hai! rezervă-ți locul în aventura cu caiacele!

Termenul limită de înscriere este: 26 august, ora 17:00.

 

 

 

28 Aug 2021 07:00

Înscrie-te

Vrei mai multe detalii ? Ne poți contacta aici

Hartă traseu

UE RO GOV INTERREG