Rowing Adventure in CBC area | Expediție în aval pe apele frumos curgătoare ale Dunării

Loc de adunare: Centrul Turistic „RowAdventure” - Călărași    20 Aug 2021

Pregătim un nou weekend de aventură marca Rowing Adventure in CBC area!

În perioada 20 – 22 august te invităm cu drag într-o nouă expediție pe apele curgătoare ale Dunării, de această dată pe traseul de la Oltenița la Călărași.

Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic unic destinat iubitorilor de natură nealterată și mișcare în aer liber. Este o invitație la aventură pe Dunăre în aria transfrontalieră.

Pachetul turistic destinat amatorilor de aventură înseamnă relaxare, multă adrenalină, energie pură de la natură și multă voie bună!

Dacă ești amator de aventură te așteptăm să vii alături de noi, timp de trei zile, în perioada 20 – 22 august într-o expediție unică, în care vom străbate, la padele, apele bătrânului fluviu-rege – Dunărea, pentru a descoperi împreună unicitatea și diversitatea ecoturismului din zona de graniță, de la Oltenița la Călărași.

Am adunat totul ca pentru propria noastră familie: echipament performant (caiace, padele, veste de salvare cu flotabilitate superioară), cei mai buni ghizi turistici brevetați și pe noi înșine să îți fim alături în marea aventură pe apă.

Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic sportiv fără costuri de înscriere, destinat unui număr limitat de participanți (de această dată aventura este destinată unui număr de 15 persoane).

Dacă te întrebi ce este atât de special la o ieșire cu caiacul, nu vrem să încercăm să te convingem prin cuvinte. Dar îți oferim posibilitatea să experimentezi totul pe pielea ta! Astfel vei înțelege că este o experiență pentru trup și minte! Nu doar că vei descoperi noi priveliști, ci vei simți cum te eliberezi de stres, prin deconectare totală de la tot ce înseamnă cotidian și reconectare directă cu natura și gașca frumoasă alături de care vei pedala în aval pe Dunăre.

 

Te așteptăm cu drag alături de noi! Contactează-ne, află toate detaliile despre aventură și hai! rezervă-ți locul în aventura cu caiacele!

Termenul limită de înscriere este: 18 august, ora 17:00.

20 Aug 2021 07:30

Înscrie-te

Vrei mai multe detalii ? Ne poți contacta aici

Hartă traseu

UE RO GOV INTERREG