Rowing Adventure in CBC area: Descoperim frumusețea naturii lacustre cu caiacul, pe Dunăre

Loc de adunare: Centrul Turistic „RowAdventure” - Călărași    06 Aug 2021

Colțul de rai din sud-estul României este de o frumusețe aparte. Iar cel mai bun mod de a privi spectacolul lumii naturale este să cobori în mijlocul ei, pentru a admira priveliștea din toate unghiurile și să ai parte de cea mai frumoasă experiență.

Așadar vă propunem o nouă aventură marca Rowing Adventure in CBC area să descoperim împreună minunățiile naturii din caiace și va invităm cu drag la expediția noastră pe apele curgătoare ale Dunării, pe traseul de la Călărași la Cernavodă.

Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic unic destinat iubitorilor de natură nealterată și mișcare în aer liber. Este o invitație la aventură pe Dunăre în aria transfrontalieră.

Pachetul turistic destinat amatorilor de aventură înseamnă relaxare, multă adrenalină, energie pură de la natură și multă, multă voie bună!

Pentru toți amatorii de aventură lansăm invitația de a veni alături de noi, timp de trei zile, în perioada 6 – 8 august într-o expediție unică, în care vom străbate, la padele, apele bătrânului fluviu-rege – Dunărea!

Atenție! Această acțiune este dedicată exclusiv profesioniștilor, celor mai experimentați dintre noi, pentru a descoperi împreună unicitatea și diversitatea ecoturismului pe apele curgătoare ale Dunării într-o aventură cu caiace de la Călărași spre Cernavodă.

Am adunat totul ca pentru propria noastră familie: echipament performant (caiace, padele, veste de salvare cu flotabilitate superioară), cei mai buni ghizi turistici brevetați și pe noi înșine să îți fim alături în marea aventură pe apă.

Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic sportiv fără costuri de înscriere, destinat unui număr limitat de participanți (de această dată aventura este destinată unui număr de 15 persoane).

Dacă te întrebi ce este atât de special la o ieșire cu caiacul, nu vrem să încercăm să te convingem prin cuvinte. Dar îți oferim posibilitatea să experimentezi totul pe pielea ta! Astfel vei înțelege că este o experiență pentru trup și minte! Nu doar că vei descoperi noi priveliști, ci vei simți cum te eliberezi de stres, prin deconectare totală de la tot ce înseamnă cotidian și reconectare directă cu natura și gașca frumoasă alături de care vei pedala în aval pe Dunăre.

Te așteptăm cu drag alături de noi! Contactează-ne, află toate detaliile despre aventură și hai! rezervă-ți locul în aventura cu caiacele!

Termenul limită de înscriere este: 4 august, ora 17:00.

06 Aug 2021 07:30

Înscrie-te

Vrei mai multe detalii ? Ne poți contacta aici

Hartă traseu

UE RO GOV INTERREG