Rowing Adventure in CBC area: Dăm startul aventurii cu caiacul, pe Dunăre

Centrul turistic „RowAdventure” - B-dul Republicii, nr. 50B, Călărași    03 Jul 2021

Descoperă unicitatea și diversitatea ecoturismului pe apele curgătoare ale Dunării într-o expediție cu caiacul. Te așteptăm într-un cadru natural mirific să străbatem traseul pe bătrânul fluviu-rege - Dunărea, în aval, de la Oltenița spre Năvodari.

Te așteptăm să evadăm împreună dintre betoanele gri, ce ne-au împăienjenit orașul, și să ne luăm o pauză de la gadgeturile de zi cu zi, noapte de noapte…

Hai cu noi în aventura pe Dunăre, pentru un strop de relaxare, adrenalină bună care să te facă să simți că trăiești din nou, că fiecare fibră din corp tresaltă la mișcarea plăcută a padelelor, la stropii revigoranți de apă, care te trezesc la o nouă viață, departe de monotonia zilnică…

Singur, doar cu gândurile tale, în timp ce pe fundal ghidul se aude cu indicații de traseu sau în gălăgia prietenilor care îți împărtășesc fețele zâmbitoare lipsite de griji, strigătele de eliberare a adrenalinei sau a efortului în padelarea la unison cu echipa… Eliberare prin mișcare, natură și un sport cum nu este altul!

Promitem acest eveniment să fie pentru tine și prietenii tăi o experiență de neuitat! Am adunat totul ca pentru propria noastră familie: echipament performant (caiace, veste de salvare cu flotabilitate superioară), cei mai buni ghizi turistici brevetați și pe noi înșine să îți fim alături în marea aventură pe Dunăre.

Nu uita! Așa cum te-am obișnuit până acum, acest eveniment nu este o competiție și nu are costuri de înregistrare sau utilizare a echipamentelor!

Așadar vă propunem o primă aventură marca Rowing Adventure in CBC area din acest an, să descoperim împreună minunățiile naturii din caiace și va invităm cu drag la expediția noastră pe apele curgătoare ale Dunării, pe traseul de la Oltenița la Năvodari.

Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic unic destinat iubitorilor de natură nealterată și mișcare în aer liber. Este o invitație la aventură pe Dunăre în aria transfrontalieră.

Pachetul turistic destinat amatorilor de aventură înseamnă relaxare, multă adrenalină, energie pură de la natură și multă, multă voie bună!

Pentru toți amatorii de aventură lansăm invitația de a veni alături de noi, timp de șapte zile, în perioada 3 – 9 iulie într-o expediție unică, în care vom străbate, la padele, apele bătrânului fluviu-rege – Dunărea!

Atenție! Această acțiune este dedicată exclusiv profesioniștilor, celor mai experimentați dintre noi, pentru a descoperi împreună unicitatea și diversitatea ecoturismului pe apele curgătoare ale Dunării într-o aventură cu caiacul.

Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic sportiv fără costuri de înscriere, destinat unui număr limitat de participanți (de această dată aventura este destinată unui număr de 10 persoane).

Te așteptăm cu drag alături de noi! Contactează-ne, află toate detaliile despre aventură și hai! rezervă-ți locul în aventura cu caiacele!

Termenul limită de înscriere este: 1 iulie, ora 17:00.

03 Jul 2021 07:30

Înscrie-te

Vrei mai multe detalii ? Ne poți contacta aici

Hartă traseu

UE RO GOV INTERREG