Rowing Adventure in CBC area - 7 zile în caiace, departe de poluarea și aglomerarea urbană

Loc de adunare: Centrul Turistic „RowAdventure” - Călărași    27 Sep 2020

Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic unic destinat iubitorilor de natură nealterată și mișcare în aer liber. Este o invitație la aventură pe apele curgătoare ale Dunării sau pe apele liniștite ale celor mai frumoase și spectaculoase lacuri aflate în aria transfrontalieră.

Pachetul turistic destinat amatorilor de aventură înseamnă relaxare, multă adrenalină, energie pură de la natură și multă, multă voie bună!

Pentru toți amatorii de aventură lansăm invitația de a veni alături de noi, timp de o săptămână, în perioada 27 sepembrie – 2 octombrie într-o expediție unică, în care vom străbate, la padele, apele bătrânului fluviu-rege – Dunărea!

Atenție! Această acțiune este dedicată exclusiv profesioniștilor, celor mai experimentați dintre noi, pentru a descoperi împreună unicitatea și diversitatea ecoturismului pe apele. curgătoare ale Dunării într-o aventură cu caiace de la Oltenița spre Năvodari.

Am adunat totul ca pentru propria noastră familie: echipament performant (caiace, canoe, ambarcațiuni speciale, veste de salvare cu flotabilitate superioară), cei mai buni ghizi turistici brevetați și pe noi înșine să îți fim alături în marea aventură pe apă.

Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic sportiv fără costuri de înscriere, destinat unui număr limitat de participanți (între 10 și 20 de persoane, în funcție de tipul de aventură și grupul țintă căruia îi este destinat).

Te așteptăm alături de noi! Contactează-ne, află toate detaliile despre aventură și hai! rezervă-ți locul în Regată!

Termenul limită de înscriere este: 21 septembrie, ora 14:00.

 

27 Sep 2020 08:30

Înscrie-te

Vrei mai multe detalii ? Ne poți contacta aici

Hartă traseu

UE RO GOV INTERREG