RowAdventure Tour to Mraconia Bay

Centrul Național de Canotaj Orșova    15 Aug 2022

Hai cu noi într-o aventură inedită marca Rowing Adventure in CBC area, să descoperim zona Cazanelor Dunării!

Prin acest eveniment ne propunem să promovăm turismul verde, prin explorarea, la padele, a golfului Mraconia, pentru a descoperi peisaje fascinante, cu o biodiversitate excepțională, unde sălășluiesc unele dintre cele mai spectaculoase obiective turistice naturale, istorice și culturale din Europa.

Dacă ești în căutarea unei experiențe personale unice, care să te inspire și să te aducă mai aproape de adevăratele valori nealterate, care nu presupun niciun cost, atunci te invităm într-o frumoasă aventură pe traseele propuse de noi, unde vei descoperi destinații îmbietoare pentru tine, amatorul de frumusețe autentică.

Expediția are loc în perioada 15 - 18 august 2022, timp în care ne vom aventura cu caiacele pe apele curgătoare ale Cazanelor Dunării, pentru a descoperi zone naturale fascinante cu o biodiversitate excepţională, unde sălășluiesc unele dintre cele mai spectaculoase specii de păsări.

Dacă vrei să te alături aventurii noastre, te invităm să îți iei gașca de prieteni, familia, colegii de la muncă sau chiar și vecinii și să evadați din orașul gri, pentru a descoperi traseele turistice propuse de noi.

 

Ce oferim?

- un traseu inedit identificat în regiunea transfrontalieră româno-bulgară;

- aplicație mobilă cu harta interactivă cu traseele turistice – RowAdventure (vezi logo);

- echipament necesar pentru campare în mijlocul naturii;

- caiace, canoe, accesorii ambarcațiuni, precum și echipamente de siguranță;

- ponturi din seria tips & tricks, pentru a vă face aventura cât mai frumoasă.

Toate acestea cu titlu gratuit!

 

Cine poate participa?

- pachetul turistic este destinat unui număr limitat de participanți. Numărul maxim de participanți este 20, iar principiul este „Primul venit, primul servit”.

OBS. Participanții își asumă responsabilitate cu privire la pregătirea fizică necesară parcurgerii traseelor cu ambarcațiunile pe apă curgătoare, pe durata mai multor ore.

 

Echipament:

La cerere, va fi pus la dispoziția participanților următorul echipament cu titlu gratuit exclusiv pe durata derulării aventurii, ce va fi predat în baza unui proces-verbal:

- caiace,

- canoe,

- bărci speciale,

- echipament de camping,

- echipamente tehnice și de siguranță. 

Punct de înregistrare | ridicare/ predare echipamente:

  • Centrul turistic RowAdventure – B-dul Republicii, nr. 50B, mun. Călărași, jud. Călărași 
  • Formalități pentru înregistrare (Listă participare/ Declarație în caz de accident/ Declarație minor) și ridicare/ predare echipamente, în baza Procesului-verbal de predare – primire (după caz)
  • Informare cu privire la traseu/ puncte de acces/ instructaj utilizare ambarcațiuni/ reguli de campare/ obiective turistice

 

OBS. Echipamentele vor fi predate în ziua și în ora specificate de Organizator. Participanții își asumă responsabilitatea cu privire la echipamentele primite în aventură, pierderea/ deteriorarea oricăruia dintre echipamente conducând automat la achitarea contravalorii acestuia/ achiziționarea unuia identic/ cu aceleași specificații tehnice cu cel pierdut/ deteriorat.

 

Nu mai sta pe gânduri și hai cu noi în aventură! 

Detalii organizatorice specifice vor fi furnizate telefonic fiecărui participant în parte.

Rowing is the best way to discover natural beauties and to explore the Danube`s wild life!

15 Aug 2022 08:00

Înscrie-te

Vrei mai multe detalii ? Ne poți contacta aici

Hartă traseu

UE RO GOV INTERREG