ROW for FUN – Sucidava Adventure

Corabia, jud. Olt    11 Aug 2019

Pe urmele strămoșilor daco-romani, pornim în aventura ROW for FUN, într-o expediție cu canoea pe Dunăre, la Corabia.

Prima atestare documentară a localităţii datează din 1596, dar pe arealul său au fost descoperite urme de locuire încă din Neolitic. La Celei a existat o puternică aşezarea daco-romană cu numele Sucidava şi un pod peste Dunăre construit în perioada împăratului Constantin cel Mare. Sucidava a fost distrusă de avari în jurul anului 600.

Dezvoltarea aşezării s-a făcut în special după 1829, pe seama activităţilor portuare, cu precădere dedicate exportului de cereale. În 1864 începe construcţia portului nou, numit „Voievod Mircea”.

Localitatea Corabia a fost înfiinţată la sfârșitul anului 1871, prin comasarea aşezărilor Daseva, Corabia şi Celei. Corabia a devenit oraş în 1881.

Evenimentul ROW for FUN – Sucidava Adventure îți propune o incursiune în mrejele istoriei antice, venind cu un pachet turistic inedit pentru familiile cu copii, iubitoare de natură, Dunăre și amatoare de aventură pe apă.

Traseul este de 1 zi, cu punctul de plecare și de întoarcere la Corabia, la KM 637 al Dunării, în județul Olt.

Hai să evadăm împreună din haosul urbei aglomerate, într-o aventură unică pe apă, pentru un strop de relaxare, adrenalină și multă voie bună alături de noi. Promitem acest eveniment să fie pentru tine și familia ta o experiență de neuitat!

Am adunat totul ca pentru propria noastră familie: echipament performant (canoe, veste de salvare cu flotabilitate superioară), cei mai buni ghizi turistici brevetați și pe noi înșine să îți fim alături în marea aventură pe Dunăre.

Acest eveniment nu este o competiție!

ROW for FUN – Sucidava Adventure este un eveniment fără costuri de înscriere, destinat unui număr limitat de participanți – 20 de persoane.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să citiți Informații traseu, Program eveniment și Regulament de participare.

INFORMAȚII TRASEU

Tip aventură: Aventură de o zi, în care ne plimbăm cu canoea pe Dunăre, în zona portului din Corabia, însoțiți fiind pe întregul traseu de un ghid turistic, pentru a descoperi obiectivele atractive de aici și locuri frumoase unde rodește natura de-a lungul fluviului, pentru a ne oferi nouă un spectacol unic, de neuitat. Noaptea de 10 spre 11 august o vom petrece la Hotel Sucidava (vezi mai jos condițiile).

Tip ambarcațiuni: Canoe pentru 4 persoane

Link traseu - https://www.rowadventure.eu/trasee/traseu-de-o-zi-la-corabia

Traseul este indicat începătorilor fără experiență, familiilor cu copii care își doresc o experiență aventuroasă cu canoea pe Dunăre, care să le întărească legătura familială și să lege noi prietenii.

Durată și locație: traseul durează o zi, cu punctul de plecare și de întoarcere la Corabia, la km 637 al Dunării, în județul Olt; participanții sunt transportați de echipa organizatoare la punctul de plecare din Corabia împreună cu echipamentul și bagajele pentru toată echipa.

Plecarea se va face din Portul Corabia cât mai devreme, de dimineață, pentru a ne putea plimba și pentru a admira în voie frumusețea peisajului, fără să fim constrânși să impunem un ritm prea alert pentru vâslit. Plimbarea pe Dunăre va fi într-un semicerc, urmând să ne strecurăm printre ostroave de o frumusețe rar întâlnită, pentru a ajunge din nou la Corabia.

Ca orice traseu de o zi cu întoarcere în punctul de plecare, plimbarea pe Dunăre de la Corabia presupune vâslitul în amonte, deci împotriva curentului, ceea ce înseamnă mai mult efort depus la întoarcere.

Obiective turistice din zonă:

- obiective de agrement: Portul Corabia, reabilitat cu fonduri europene în 2014, plaja și Parcul central;

- obiective turistice cultural-istorice: Castrul Roman Sucidava, Fântâna Secretă, Catedrala „Sfânta Treime”, una dintre cele mai mari catedrale ortodoxe din ţară, Monumentul Independenţei, Muzeul de arheologie şi etnografie amenajat într-o clădire, monument istoric din 1907.

PROGRAM EVENIMENT

 • 10 august, începând cu ora 18:00 -  Hotel Sucidava, localitatea Corabia

Sâmbătă, 10 august, începând cu ora 18:00, la Hotel Sucidava se vor derula succesiv următoarele activități logistice:

- înregistrarea participanților;

- formalitățile pentru cazarea participanților care au domiciliul în afara localității Corabia, la o distanță de minim 50 km;

- predarea kiturilor de participare;

- ședința tehnică, în cadrul căreia se va prezenta programul evenimentului Sucidava Adventure.

 

 • 11 august, ora 09:30 – Portul Corabia

- curs inițiere/ prezentarea și testarea ambarcațiunilor;

- prezentare regulament și recomandări pentru plimbarea pe Dunăre;

- parcurgere traseu cu canoea pe Dunăre;

- program vizitare obiective turistice din zonă;

- încheiere eveniment.

OBSERVAȚII

 • Evenimentul ROW for FUN – Sucidava Adventure este destinat unui număr limită de participanți (20 de persoane) - familii cu copii;
 • Înscrierea la eveniment se face exclusiv online, pe website-ul www.rowadventure.eu, secțiunea destinată exclusiv acestuia;
 • Echipamentul nautic (ambarcațiuni + pagae) este oferit participanților cu titlu de închiriere GRATUITĂ exclusiv pe durata evenimentului, predarea acestuia urmând a fi realizată în ziua și în locul specificate de Organizator;
 • Cazarea gratuită la Hotel Sucidava este oferită exclusiv participanților care au domiciliul în afara localității Corabia, la o distanță de minim 50 km;   
 • Traseul ROW for FUN – Sucidava Adventure este accesibil tuturor aventurierilor doritori să experimenteze plimbarea la bordul unei canoe, la pagae. Recomandăm în ziua evenimentului o mai mare grijă în hidratare, alimentație și echiparea minimă pentru toți participanții, cu o atenție sporită acordată copiilor (protecție solară – creme, șepci, bluze cu protecție UV etc.).

 KITUL DE EVENIMENT

Pachetul de eveniment conține următoarele:

 • Kitul de participant, oferit cu titlu gratuit: rucsac rezistent la apă, mănuși, tricou, șapcă, pelerină de ploaie, breloc, pix, agendă, memory-stick (64 gb).

LIMITĂ DE ÎNSCRIERI

Înscrierile se pot face doar ONLINE, pe website-ul www.rowadventure.eu, secțiunea destinată exclusiv evenimentului, până în data de 8 august 2019 (în limita locurilor disponibile – 20 de participanți).

REGULAMENT de PARTICIPARE

 • CARACTERISTICI

ROW for FUN – Sucidava Adventure este un eveniment nautic, ce se va desfăşura în perioada 10 – 11 august, pe malul localității Corabia din județul Olt. Prin acest eveniment ne propunem să promovăm turismul verde, prin explorarea, la pagae, a unor trasee identificate în sudul României, pe raza județului Olt, în inima naturii lacustre, în zone mai puțin cunoscute, ce ascund o bogăție naturală uluitoare. Traseul se desfășoară în cadru natural, pe Dunăre. Pe toată durata evenimentului veți fi însoțiți de către membrii echipei Organizatorului, precum și de către un ghid turistic autorizat.

Atenție! Este strict interzisă abaterea de la traseul propus și străbătut de grupul de participanți!

Evenimentul este destinat exclusiv familiilor cu copii, care nu au neapărat cunoștințe în manevrarea ambarcațiunilor de tip canoe, singura regulă fiind ca minim părinții să știe să înoate.

IMPORTANT: Toți participanții trebuie să citească atent, să înțeleagă și să fie de acord cu toate condițiile prezentate mai jos, pentru a putea participa la acest eveniment.

 • Condiții de participare

1. Detalii eveniment

Traseul ce va fi parcurs se află într-o zonă cu potențial turistic remarcabil, însă insuficient exploatat, pe fluviul Dunărea.

2. Obiectiv eveniment

- promovarea turismului verde și a zonelor umede din aria transfrontalieră România - Bulgaria;

- popularizarea traseelor din zona vizată prin evenimentul ROW for FUN – Sucidava Adventure;

- educarea participanților în spiritul protejării naturii.

3. Cine poate participa

Evenimentul este destinat exclusiv familiilor cu copii. Toți participanții trebuie să știe să înoate și să cunoască particularitățile date de condițiile specifice întâlnite pe apă curgătoare.

Minorii pot participa doar fie însoțiți de un părinte (se confirmă cu C.I. la fața locului), fie în baza Declarației pe propria răspundere semnată de părintele (sau tutorele legal), care ia la cunoștință acest Regulament și își asumă, alături de participant, riscurile și implicațiile participării la eveniment.

Organizatorii ROW for FUN – Sucidava Adventure recomandă participarea doar persoanelor care sunt apte de efort din punct de vedere medical și care știu să înoate la un nivel minim mediu.

În caz ca suferiți de o boală vă recomandăm să vă consultați medicul înainte de a parcurge traseul alături de noi! Neanunțând Organizatorul că suferiți de vreo boală, vă asumați întregul risc ce decurge din acest lucru.

Rețineți că veți petrece ore întregi în canoe pe Dunăre, iar vremea poate fi uneori greu de prognozat. Din această cauză este recomandat să fiți bine echipați pentru evenimentul la care participați. Fiind corespunzător echipați, veți avea garanția că și în caz de vreme mai puțin bună, expediția vor fi o experiență plăcută.

4. Echipament

Echipamentul este absolut Obligatoriu!

- șapcă sau bandană;

- îmbrăcăminte adecvată sporturilor nautice, cu protecție UV;

- pantaloni impermeabili;

- medicamente pe care știți că le folosiți de regulă și antialergice (de exp.: Claritin);

- cremă de protecție solară;

- soluție împotriva țânțarilor;

- recipient de hidratare                 

5. Atenționări

Vremea: Este posibil ca din cauza condițiilor meteorologice, pentru securitatea dumneavoastră, să fie necesară schimbarea parțială sau în întregime a traseului ce urmează a fi parcurs. Aceste schimbări se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar Organizatorul va fi cel care va lua hotărârea finală.

Indicații Organizator: Se vor respecta întocmai toate indicațiile Organizatorului fără comentarii, fără a încerca să influentați deciziile lui. Nu depășiți capul de coloană, respectiv membru al echipei Organizatorului și nu insistați pentru a rămâne în urma membrului echipei Organizatorului, care are rol de închizător al grupului. Nu depășiți timpul de pauză comunicat și impus de Organizator. Nu ieșiți din grup decât cu informarea Organizatorului. Nu vă abateți cu nimic de la traseul colectiv. Organizatorul știe ruta, va conduce pe traseul sigur, țineți doar urma lui. Păstrați distanța de minim 2 metri și maxim 3 metri între voi. Țineți pasul cu cel din față. Nu consumați medicamente de liniștire.

Ajutați cu toate forțele și priceperea pe cei aflați în dificultate, nu-i abandonați pe cei aflați în imposibilitatea de a se deplasa, chemați (anunțați) Organizatorul la fața locului. Pentru orice urgență apelați numărul de telefon 112.

 

6. Înscrieri și validarea înscrierilor

Înscrierea se face prin completarea Formularului de înscriere disponibil aici, în dreapta.

După completarea formularului, persoana înscrisă va primi un e-mail de confirmare a înscrierii.

Înscrierea la acest eveniment este GRATUITĂ.

ATENȚIE: Ultima zi de înscrieri online este 8 august 2019.

În total sunt disponibile 20 de locuri.

Renunțarea/cedarea unui loc de înscriere trebuie făcută și anunțată până în data de 8 august 2019, ora 12:00, la adresa de mail: office@aisser.ro.

Validarea înscrierilor și ridicarea kitului de participant vor avea loc sâmbătă, 10 august 2019, între orele 18:00 și 19:30, la Hotel Sucidava.

La validarea înscrierii se va prezenta cartea de identitate, se va semna Declarația pe propria răspundere în caz de accident și Lista de prezență.

7. Retragerea din eveniment

ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a opri un participant în următoarele cazuri:

 • s-a accidentat și starea nu-i mai permite continuarea traseului;
 • în cazuri excepționale.

8. Siguranţa pe traseu

Pe traseu se pot întâlni alte ambarcațiuni. Acest fapt atrage asupra participanților obligația de a fi prudenți și de a respecta regulile de siguranță și conduită civică, după caz. Orice accident în care sunt implicați participanții la ROW for FUN, survenit în timpul desfășurării evenimentului din nerespectarea regulilor evenimentului și a regulilor de siguranță și conduită civică, cade în responsabilitatea celor implicați în accident.

Participanții sunt responsabili pentru participarea la acest eveniment, ORGANIZATORUL nu își asumă niciun fel de obligație în cazul în care vreun dintre aceștia se rănește sau se accidentează sau alte consecințe ce pot apărea din cauza participării la acest eveniment. ORGANIZATORUL nu își asumă răspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate pe traseu în timpul evenimentului.

9. Anularea evenimentului

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica locația de derulare a evenimentului în orice moment, cu obligativitatea de a anunța participanții despre respectivele modificări în prealabil.

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula/amâna evenimentul în cazuri excepționale, cu condiția ca toți participanții să fie anunțați în prealabil. În cazul unor condiții meteorologice nefavorabile sau/și alte condiții speciale, Organizatorul își rezervă dreptul de a opri evenimentul sau de a modifica barierele orare. În caz de forță majoră se înțeleg evenimentele ce ar putea influența buna desfășurare a evenimentului cum ar fi: inundații majore, dezastre naturale sau evenimente majore care îl determină pe Organizator să anuleze ROW for FUN – Sucidava Adventure.

 

ROW for FUN - Sucidava Adventure

 Корабия  11 август 2019 г.

Следвайки стъпките на дако-римските предци, ние се впускаме в приключението ROW for FUN, в кану-експедиция по Дунав  до Корабия.

Първата документална атестация за местността датира от 1596 г., но в нейната област има следи от живот още от неолита. В Челей е имало силно дако-римско селище с името Сучидава и мост над Дунава, построен по времето на император Константин Велики. Сучидава е унищожена от щети около 600.

Развитието на селището става особено след 1829 г. поради пристанищните дейности, специално посветени на износа на зърнени култури. През 1864 г. започва строителството на новото пристанище, наречено „Воевод Мирча“.

Град Корабия е създаден в края на 1871 г., като съчетава селищата Дасева, Корабия и Селей. Корабът става град през 1881г.

Събитието ROW for FUN - Sucidava Adventure предлага нахлуване в скалите на древната история, като предлага уникален туристически пакет за семейства с деца, любители на природата, любители на Дунав и водни приключения.

Маршрутът е за 1 ден, с отправна точка и връщане към Корабия, на 637 км по река Дунав, в окръг Олт.

Да избягаме заедно от хаоса на претъпкания град, в уникално приключение по водата, за пръскане на релакс, адреналин и много радост с нас. Обещаваме, че това събитие ще бъде незабравимо преживяване за вас и вашето семейство!

Събрахме всичко необходимо за вас : високопроизводително оборудване (канута, спасителни жилетки с превъзходна плаваемост), най-добрите патентовани екскурзоводи и себе си, за да бъдем с вас в голямото приключение на река Дунав.

Това събитие не е състезание!

ROW for FUN - Sucidava Adventure е събитие без регистрационна такса, предназначено за ограничен брой участници - 20 души.

За повече подробности относно събитието, моля, прочетете информацията за маршрута, графика на събитията и правилата за участие.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАРШРУТ

Тип приключение: Дневно приключение, в което гребем по Дунав, в района на пристанището на Корабия, придружено по целия маршрут от екскурзовод, за да открием атрактивните цели от тук до красивите места, където природата се простира по реката, за да ни даде уникално, незабравимо шоу. Ще прекараме нощта от 10 до 11 август в хотел Sucidava (вижте условията по-долу).

Тип лодка: Кану за 4 човека

Връзка към маршрута - https://www.rowadventure.eu/trasee/traceu-de-o-zi-la-corabia

Маршрутът е подходящ за неопитни начинаещи, семейства с деца, които искат приключенско кану-изживяване на река Дунав, което ще засили семейната им връзка и ще направи нови приятели.

Продължителност и местоположение: маршрутът трае един ден, с отправна точка и връщане до Корабия, на 637 км от река Дунав, в графство Олт; участниците се транспортират от организатора на екипа до мястото на тръгване в Корабия заедно с оборудването и багажа за целия екип.

Отпътуването ще бъде от пристанището на Корабия възможно най-рано, сутрин, за да може да се разхождаме и да се възхищаваме на красотата на пейзажа без да се налага прекалено бърз темп за гребане. Разходката по река Дунав ще бъде в полукръг и ние ще се промъкнем през препятствията на една рядко срещана красота, за да стигнем отново до Корабия.

 

Както при всеки еднодневен маршрут на връщане обратно - возенето по Дунав от Корабия предполага гребане нагоре по течението,  което означава повече усилия при връщане.

Забележителности в района:

- цели за отдих: Пристанище Корабия, реновирано с европейски средства през 2014 г., плажът и Централният парк;

- културно-исторически туристически цели: римската крепост „ Сучидава“ , Тайният фонтан, Катедралата „Света Троица“, една от най-големите православни катедрали в страната, Паметникът на независимостта, Музеят на археологията и етнографията, подредени в сграда, исторически паметник от 1907 г.

 

ПРОГРАМА ЗА СЪБИТИЯ

10 август, с начален час 18:00 - хотел Сучидава, Корабия

В събота, 10 август, с начало в 18:00, в хотел Сучидава ще се проведат следните логистични дейности:

- регистрация на участници;

- формалностите за настаняване на участници, които пребивават извън Корабия, на разстояние най-малко 50 км;

- доставка на комплекти за участие;

- техническата среща, по време на която ще бъде представена програмата на събитието Sucidava Adventure.

11 август, 09:30 – Пристанището на Корабия

- курс за представяне и тестване на лодка;

- представяне на наредбата и препоръките за река Дунав;

- маршрут на кану по Дунава;

- програма за разглеждане на забележителности в района;

- закриване на събитие

 

ЗАБЕЛЕЖКИ

Събитието ROW for FUN - Sucidava Adventure е предназначено за ограничен брой участници (20 души) - семейства с деца;

Регистрацията за събитието се извършва изключително онлайн, на уебсайта www.rowadventure.eu, разделът, предназначен изключително за него;

Морското оборудване (лодки + гребла) се предлага на участниците БЕЗПЛАТНО изключително по време на събитието, като доставката му ще се извърши в деня и мястото, определени от Организатора;

Безплатно настаняване в хотел Sucidava се предлага изключително за участници, които пребивават извън Corabia, на разстояние най-малко 50 km;

ROW for FUN - Sucidava Adventure е достъпен за всички авантюристи, желаещи да изпитат кану -каяка . Препоръчваме в деня на събитието по-големи грижи за хидратация, хранене и минимално оборудване за всички участници, като се обръща по-голямо внимание на децата (слънцезащитен крем - кремове, шапки, блузи с UV защита и др.).

 

 КОМПЛЕКТ ЗА СЪБИТИЯ

Пакетът за събития съдържа следното:

Комплект за участници, предлаган безплатно: водоустойчива раница, ръкавици, тениска, шапка, дъждобран, ключодържател, химикалка, дневник, стикер за памет (64 gb).

 

ПРАВИЛА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

Записванията могат да се правят само ОНЛАЙН, на уебсайта www.rowadventure.eu, секцията изключително за събитието до 8 август 2019 г. (в рамките на свободните места - 20 участници).

 

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ROW for FUN - Sucidava Adventure е морско събитие, което ще се проведе от 10 до 11 август, на брега на местността Корабия в окръг Олт. Чрез това събитие ние възнамеряваме да популяризираме зеления туризъм, като изследваме по пешеходните пътеки някои от маршрутите, идентифицирани в южната част на Румъния в радиуса на окръг Олт, в сърцето на eзерната природа в по-малко известни райони, които прикриват невероятно природно богатство. Маршрутът се провежда в естествена среда на река Дунав. През цялото събитие ще бъдете придружени от членовете на екипа на Организатора, както и от оторизиран екскурзовод.

Внимание! Категорично е забранено да се отклонявате от маршрута, предложен и одобрен за групата участници!

Събитието е предназначено изключително за семейства с деца, които не е задължително да имат познания в боравенето с кану и лодки, като единственото правило е родителите да могат поне да знаят как да плуват.

ВАЖНО: Всички участници трябва да прочетат внимателно, да разберат и да се съгласят с всички условия посочени по-долу за да участват в това събитие.

Условия за участие

1. Подробности за събитието

Маршрутът който ще бъде изминат се намира в район със забележителен туристически потенциал, но недостатъчно използван по река Дунав.

2. Цел на събитието

- насърчаване на зеления туризъм и речните зони в трансграничния регион Румъния - България;

- популяризиране на маршрутите в района посочен за събитието ROW for FUN - Sucidava Adventure;

- възпитаване на участниците в духа на опазване на природата.

3. Кой може да участва

Събитието е предназначено изключително за семейства с деца. Всички участници трябва да знаят как да плуват и да знаят особеностите зададени от специфичните условия срещани по реките .

Непълнолетните могат да участват само с родител (потвърдено с Декларация на място), или въз основа на Декларацията за собствена отговорност, подписана от родителя (или законен настойник), който е запознат с настоящия регламент и поема заедно с участника рисковете и последиците от участието в събитието.

Организаторите на ROW for FUN - Sucidava Adventure препоръчват участието само на тези, които са физически подготвени и които знаят как да плуват при минимално средно ниво.

В случай, че имате заболяване, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, преди да пътувате с нас! Като не съобщавате на Организатора, че страдате от някакво заболяване, вие поемате пълния риск, произтичащ от това.

Имайте предвид, че ще прекарате часове в канута по река Дунав, а времето понякога може да бъде трудно да се предвиди. Поради тази причина се препоръчва да сте добре оборудвани за събитието, на което присъствате. Ако сте правилно оборудвани, ще имате гаранцията, че дори и при по-лошо време, пътуването ще бъде приятно изживяване.

4. Оборудване

Оборудването е абсолютно задължително!

- шапка или кърпа за главата;

- облекло, подходящо за водни спортове, с UV защита;

- водоустойчиви панталони;

- лекарства, които знаете, че са често използвани и противоалергични (напр. Claritin);

- слънцезащитен крем;

- репелент ;

- бутилка с вода за пиене ;

5. Предупреждения

Време: Поради метеорологичните условия, за ваша безопасност може да се наложи частично или изцяло да променим маршрута по който ще пътувате. Тези промени ще бъдат направени съвместно с обяснението на всички варианти но Организаторът ще бъде този, който ще вземе окончателното решение.

Инструкции на Организатора: Всички указания на Организатора ще се спазват без коментар, без да се опитват да повлияят на неговите решения.

Не минавайте пред  колоната, съответно пред член на екипа на Организатора, и не изоставайте зад члена на екипа на Организатора, който действа като пазител на групата. Не превишавайте времето за почивка, съобщено и наложено от Организатора.

Не напускайте групата, освен с информацията на Организатора. Не се отклонявайте от колективния маршрут.

Организаторът знае маршрута, ще ви води по безопасния маршрут, просто следвайте следите му. Дръжте разстояние най-малко 2 метра и максимум 3 метра между вас. Следвайте водача отпред. Не използвайте успокояващи лекарства.

Помогнете с всички сили и умения на хората в затруднение, не изоставяйте онези, които не могат да се движат, обадете се (уведомете) Организатора на място. За всяко спешно повикване 112.

6. Регистрация и валидиране на записите

Регистрацията се извършва чрез попълване на регистрационния формуляр, наличен тук, вдясно.

След попълване на формуляра регистрираното лице ще получи имейл, потвърждаващ регистрацията.

Регистрацията за това събитие е БЕЗПЛАТНА.

ВНИМАНИЕ: Последният ден на онлайн регистрацията е 8 август 2019 г.

Общо има 20 места.

Отказът / предаването на място за регистрация трябва да бъде направено и обявено до 8 август 2019 г. от 12:00 часа на имейл адреса: office@aisser.ro.

Валидирането на регистрацията и раздаването на комплекта за участници ще се извърши в събота, 10 август 2019 г., между 18:00 и 19:30 ч., В хотел Сучидава.

След валидиране на регистрацията, личната карта ще бъде представена Декларацията подписана на собствена отговорност в случай на злополука и Списъкът на присъстващите.

7. Оттегляне от събитието

ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото да спре участник в следните случаи:

той е бил контузен и Организатора вече не му позволява да продължи маршрута;

в изключителни случаи.

 

 

8. Безопасност на пътя

Други лодки могат да бъдат срещнати по маршрута. Този факт дава на участниците задължение да бъдат предпазливи и да спазват правилата за безопасност и гражданско поведение, според случая. Всяка авария, включваща участниците в ROW for FUN, възникнала по време на събитието поради неспазването на правилата на събитието и правилата за безопасност и гражданско поведение, попада на отговорността на участниците в произшествието.

Участниците са отговорни за участието в това събитие, ОРГАНИЗАТОРЪТ не поема никакви задължения в случай, че някой от тях е ранен или нарани други участници или други щети които могат да възникнат поради участието в това събитие. ОРГАНИЗАТОРЪТ не поема отговорност за изгубени или забравени предмети по маршрута по време на събитието.

9. Отмяна на събитието

Организаторът си запазва правото да променя местонахождението на събитието по всяко време със задължение да уведомява участниците предварително за промените.

Организаторът си запазва правото да отмени / отложи събитието в изключителни случаи, при условие че всички участници бъдат уведомени предварително. В случай на неблагоприятни метеорологични условия и / или други специални условия, Организаторът си запазва правото да спре събитието или да промени часовите. В случай на непреодолима сила, които биха могли да повлияят на безпроблемното протичане на събитието като: големи наводнения, природни бедствия или големи събития, които причиняват предпоставка на Организатора да отмени ROW for FUN - Sucidava Adventure.

 

11 Aug 2019 09:30

Înscrie-te

Vrei mai multe detalii ? Ne poți contacta aici

Hartă traseu

UE RO GOV INTERREG