ROW for FUN – Lower Danube Adventure

Județul Călărași    10 Jul 2019

Descoperă unicitatea și diversitatea destinației de ecoturism pe apele curgătoare ale Dunării într-o croazieră cu caiace.

 

ROW for FUN – Lower Danube Adventure vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a amatorilor de aventură, care au un nivel de pregătire ridicat în utilizarea ambarcațiunilor de tip caiace, pe apă curgătoare.

 

Te așteptăm într-un cadru natural mirific să străbatem traseul pe Dunăre, în aval, de la Oltenița spre Călărași.

 

Te așteptăm să evadăm împreună din corsetul betoanelor și al gadgeturilor de zi cu zi, noapte de noapte… Hai cu noi în aventura pe Dunăre, pentru un strop de relaxare, adrenalină bună care să te facă să simți că trăiești din nou, că fiecare fibră din corp tresaltă la mișcarea plăcută a padelelor, la stropii revigoranți de apă, care te trezesc la o nouă viață, departe de monotonia zilnică…

Singur, doar cu gândurile tale, în timp ce pe fundal ghidul se aude cu indicații de traseu sau în gălăgia prietenilor care îți împărtășesc fețele zâmbitoare lipsite de griji, strigătele de eliberare a adrenalinei sau a efortului în padelarea la unison cu echipa… Eliberare prin mișcare, natură și un sport cum nu este altul: Caiac-canoe!

Promitem acest eveniment să fie pentru tine și prietenii tăi o experiență de neuitat! Am adunat totul ca pentru propria noastră familie: echipament performant (caiace, veste de salvare cu flotabilitate superioară), cei mai buni ghizi turistici brevetați și pe noi înșine să îți fim alături în marea aventură pe Dunăre.

Acest eveniment nu este o competiție!

 

ROW for FUN – Lower Danube Adventure este un eveniment sportiv fără costuri de înscriere, destinat unui număr limitat de participanți – 20 de persoane.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să citiți Informații traseu, Program eveniment și Regulament de participare.

 

INFORMAȚII TRASEU

 

Tip aventură: Aventură de 4 zile, în care ne plimbăm cu caiace, pe traseul Oltenița - Călărași, în aval, fiind însoțiți de un ghid turistic, pentru a descoperi obiectivele atractive din zonă și spectacolul naturii lacustre de pe Dunăre. Primele două nopți le petrecem la Hotel Călărași (vezi mai jos condițiile), iar cea de-a treia în mijlocul naturii, la cort.

Tip ambarcațiuni: Caiace de 1 și 2 persoane

Link traseu - https://www.rowadventure.eu/trasee/traseu-oltenita-calarasi

Traseul are un grad mediu de dificultate, astfel că poate fi practicat și de persoanele începătoare, dar care nu sunt la primul contact cu aceste tipuri de ambarcațiuni și care au experiență în manevrarea de caiace pe apă curgătoare. 

Obiective turistice din zonă:

- obiective naturale: Plaja Mare, Plaja Albatros (Podul 4), Iezerul Călărași, Lacul Valea Roșie din comuna Mitreni;

- obiective turistice de agrement: Parcul Central, Parcul Dumbrava, Grădina Zoologică;

- obiective turistice cultural-istorice: Muzeul Dunării de Jos, Muzeul Municipal Călărași, Muzeul Civilizației Gumelnița – Oltenița.

 

PROGRAM EVENIMENT

 • 10 iulie, începând cu ora 18:00 -  Hotel Călărași

Miercuri, 10 iulie, începând cu ora 18:00, în lobby-ul Hotelului Călărași vor avea loc:

- înregistrarea participanților;

- formalitățile pentru cazarea participanților care au domiciliul în afara localității Călărași, la o distanță minimă de 50 km;

- predarea kiturilor de participare;

- ședința tehnică (sala de conferințe a Hotelului Călărași), în care se va prezenta programul evenimentului, ce se va derula pe parcursul celor 4 zile.

 

 • 11 iulie, ora 10:00 – Hotel Călărași

- curs inițiere/ prezentarea și testarea ambarcațiunilor;

- prezentare regulament și recomandări pentru plimbarea pe Dunăre și pentru campare;

- program de vizitare obiective turistice municipiul Călărași (Grădina Zoologică, Parcul Central, Muzeul Dunării de Jos Călărași), împreună cu ghidul turistic;

 

 • 12 iulie, ora 10:00 – Hotel Călărași 

- deplasare cu mașini de la Hotel Călărași la punctul de coborâre pe Dunăre din Oltenița, împreună cu întreg echipamentul și bagajele pentru toată echipa;

- verificare echipamente;

- prezentare traseu și program plimbare pe Dunăre;

- parcurgere traseu pe fluviul Dunărea, padelare în aval spre Călărași;

- campare în zona comunei Mânăstirea;

- foc de tabără;

- înnoptare la cort.

 

 • 13 iulie, ora 10:00

- dezafectare zonă camping;

- prezentare traseu și programul întoarcere spre Călărași;

- parcurgere traseu în aval spre brațul Borcea/ Mânăstirea – Călărași;

- predare echipament campare;

- încheiere eveniment.

 

OBSERVAȚII

 • Evenimentul ROW for FUN – Lower Danube Adventure este destinat unui număr limită de participanți (20 de persoane), care au pregătirea fizică necesară parcurgerii traseelor de pe Dunăre, padelând la un nivel moderat, pe durata mai multor ore;
 • Înscrierea la eveniment se face exclusiv online, pe website-ul www.rowadventure.eu, secțiunea destinată exclusiv acestuia;
 • Echipamentul de campare este oferit participanților cu titlu de închiriere GRATUITĂ exclusiv pe durata evenimentului, predarea acestuia urmând a fi realizată în ziua și în locul specificate de Organizator;
 • Cazarea gratuită la Hotel Călărași este oferită exclusiv participanților care au domiciliul în afara localității Călărași, la o distanță de minim 50 km;   
 • Traseul ROW for FUN – Lower Danube Adventure este accesibil aproape pentru oricine, dar se recomandă antrenament înainte – cel puțin trei ieșiri mai lungi pe o apă curgătoare. De asemenea se recomandă o mai mare grijă în hidratare, alimentație și echiparea minimă pentru toți participanții.

 

 KITUL DE EVENIMENT

Pachetul de eveniment conține următoarele:

 • Kitul de participant, oferit cu titlu gratuit: Rucsac rezistent la apă, mănuși, tricou, șapcă, pelerină de ploaie, breloc, pix, agendă, memory-stick (64 gb);
 • Kitul de campare, oferit cu titlu de închiriere pe parcursul evenimentului: cort, sac de dormit, echipament și accesorii campare.

 

LIMITĂ DE ÎNSCRIERI

Înscrieri se pot face doar ONLINE, pe website-ul www.rowadventure.eu, secțiunea destinată exclusiv evenimentului, până în data de 8 iulie 2019 (în limita locurilor disponibile).

 

 

REGULAMENT de PARTICIPARE

 • CARACTERISTICI

ROW for FUN – Lower Danube Adventure este un eveniment nautic, ce se va desfăşura în perioada 10 - 13 iulie, în zona județului Călărași. Prin acest eveniment ne propunem să promovăm turismul verde, prin explorarea, la padele, a unor trasee identificate pe Dunăre în zona județului Călărași, în inima naturii lacustre, în zone mai puțin cunoscute, ce ascund o bogăție naturală uluitoare, ce a rodit de la an la an, pentru a ne oferi nouă un spectacol unic și atât de divers prin flora și fauna deltaice existente de-a lungul Dunării. Traseul se desfășoară în cadru natural, în aval pe Dunăre. Pe toată durata evenimentului veți fi însoțiți de către membrii echipei Organizatorului, precum și de către un ghid turistic autorizat.

Sunt strict interzise abaterea de la traseul propus și străbătut de grupul de participanți, precum și abandonarea zonei de campare.

Evenimentul este destinat exclusiv persoanelor care știu să înoate și care au o pregătire fizică adecvată parcurgerii traseelor pe Dunăre, pe durata mai multor ore.

IMPORTANT: Toți participanții trebuie să citească atent, să înțeleagă și să fie de acord cu toate condițiile prezentate mai jos, pentru a putea participa la acest eveniment.

 

 • Condiții de participare

 

         1. Detalii eveniment

Traseele ce vor fi parcurse se află într-o zonă cu potențial turistic remarcabil, însă neexploatat, pe fluviul Dunărea.

 

         2. Obiectiv eveniment

- promovarea turismului verde;

- popularizarea traseelor din zona vizată prin evenimentul ROW for FUN – Lower Danube Adventure;

- educarea participanților în spiritul protejării naturii.

 

         3. Cine poate participa

Toți participanții trebuie să știe să înoate și să cunoască particularitățile date de condițiile specifice întâlnite pe apă curgătoare.

Vârsta minimă* de înscriere este 14 ani*.

Minorii pot participa doar fie însoțiți de un părinte (se confirmă cu C.I. la fața locului) fie în baza Declarației pe propria răspundere semnată de părintele (sau tutorele legal), care ia la cunoștință acest Regulament și își asumă, alături de participant, riscurile și implicațiile participării la acest eveniment. Participanții minori neînsoțiți vor veni la eveniment cu Declarația semnată de către părinte/tutore.

Organizatorii ROW for FUN – Lower Danube Adventure recomandă participarea doar persoanelor care sunt apte de efort din punct de vedere medical și care au experiență în utilizarea ambarcațiunilor de tip caiace, știu să înoate la un nivel minim mediu și au mai înnoptat în mijlocul naturii în cort.

În caz ca suferiți de o boală vă recomandăm să vă consultați medicul înainte de a parcurge traseul alături de noi! Neanunțând Organizatorul că suferiți de vreo boală, vă asumați întregul risc ce decurge din acest lucru.

Rețineți că veți petrece ore întregi/zi padelând pe Dunăre, iar vremea poate fi uneori greu de prognozat. Din această cauză este recomandat să fiți bine echipați pentru evenimentul la care participați. Fiind corespunzător echipați veți avea garanția că și în caz de vreme mai puțin bună, expediția vor fi o experiență plăcută.

________________________________

* Se consideră vârsta împlinită la data desfășurării evenimentului.

     

        4. Echipament

Echipamentul este absolut Obligatoriu!

- șapcă sau bandană;

- îmbrăcăminte adecvată sporturilor nautice, cu protecție UV;

- haine lungi pentru seară;

- pantaloni impermeabili;

- medicamente pe care știți că le folosiți de regulă și antialergice (de exp.: Claritin)

- cremă de soare;

- soluție împotriva țânțarilor;

- izopren/ saltea;

- recipient de hidratare.

   

        5. Atenționări

Vremea: Este posibil ca din cauza condițiilor meteorologice, pentru securitatea dumneavoastră, să fie necesară schimbarea parțială sau în întregime a traseului ce urmează a fi parcurs. Aceste schimbări se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar Organizatorul va fi cel care va lua hotărârea finală.

Indicații Organizator: Se vor respecta întocmai toate indicațiile Organizatorului fără comentarii, fără a încerca să influentați deciziile lui.

Nu depășiți capul de coloană, respectiv membru al echipei Organizatorului și nu insistați pentru a rămâne în urma membrului echipei Organizatorului, care are rol de închizător al grupului. Nu depășiți timpul de pauză comunicat și impus de Organizator.

Nu ieșiți din grup, decât cu informarea Organizatorului. Nu vă abateți cu nimic de la traseul colectiv.

Organizatorul știe ruta, va conduce pe traseul sigur, țineți doar urma lui. Păstrați distanța de minim 2 metri și maxim 3 metri între voi. Țineți pasul cu cel din față. Nu consumați medicamente de liniștire.

Ajutați cu toate forțele și priceperea pe cei aflați în dificultate, nu-i abandonați pe cei aflați în imposibilitatea de a se deplasa, chemați (anunțați) Organizatorul la fața locului. Pentru orice urgență apelați numărul de telefon 112.

     

          6. Înscrieri și validarea înscrierilor

Înscrierea se face prin completarea Formularului de înscriere disponibil aici.

După completarea formularului, persoana înscrisă va primi un e-mail de confirmare a înscrierii.

Înscrierea la acest eveniment este GRATUITĂ.

ATENȚIE: Ultima zi de înscrieri online este 8 iulie 2019.

În total sunt disponibile 20 de locuri.

Renunțarea/cedarea unui loc de înscriere trebuie făcută și anunțată până în data de 9 iulie 2019, ora 12:00, la adresa de mail: office@aisser.ro.

Validarea înscrierilor și ridicarea kitului de participant vor avea loc miercuri, 10 iulie, între orele 18:00 și 19:30, în lobby-ul Hotelului Călărași.

La validarea înscrierii se va prezenta cartea de identitate, se va semna Declarația pe propria răspundere în caz de accident și Lista de prezență.

       

        7. Retragerea din eveniment

ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a opri un participant în următoarele cazuri:

 • s-a accidentat și starea nu-i mai permite continuarea traseului;
 • în cazuri excepționale.

 

         8.Siguranţa pe traseu

Pe traseu se pot întâlni alte ambarcațiuni și animale domestice. Acest fapt atrage asupra participanților obligația de a fi prudenți și de a respecta regulile de siguranță și conduită civică, după caz. Orice accident în care sunt implicați participanții de la ROW for FUN, survenit în timpul desfășurării evenimentului din nerespectarea regulilor evenimentului și a regulilor de siguranță și conduită civică, va fi în responsabilitatea celor implicați în accident.

Participanții sunt responsabili pentru participarea la acest eveniment, ORGANIZATORUL nu își asumă niciun fel de obligație în cazul în care vreun dintre aceștia se rănește sau se accidentează sau alte consecințe ce pot apărea din cauza participării la acest eveniment.

ORGANIZATORUL nu își asumă răspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate pe traseu în timpul evenimentului.

   

     9. Anularea evenimentului

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica locația de derulare a evenimentului în orice moment, cu obligativitatea de a anunța participanții despre respectivele modificări în prealabil.

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula/amâna evenimentul în cazuri excepționale, cu condiția ca toți participanții să fie anunțați în prealabil. În cazul unor condiții meteorologice nefavorabile sau/și alte condiții speciale, Organizatorul își rezervă dreptul de a opri evenimentul sau de a modifica barierele orare. În caz de forță majoră se înțeleg evenimentele care ar putea influența buna desfășurare a evenimentului cum ar fi: inundații majore, dezastre naturale sau evenimente majore care îl determină pe Organizator să anuleze ROW for FUN.

 

 

ROW for FUN - Lower Danube Adventure

  Окръг Кълъраш 10 юли 2019 г.

Открийте уникалността и разнообразието на дестинацията за екотуризъм по течащите води на Дунав в круиз с каяк.

ROW for FUN - Lower Danube Adventure посреща любителите на природата, любителите на приключенията, които имат високо ниво на обучение за използване на каяк лодки на течаща вода.

Очакваме ви в прекрасна природна обстановка да пресечете Дунавската пътека, надолу по течението, от Олтеница до Кълъраш.

 

Очакваме заедно да избягате от костюмите и джаджите във всекидневието. Елате с нас на приключението по река Дунав, за малко релакс, добър адреналин, който ще ви накара да почувствате, че отново живеете, с всяка фибра на тяло до приятното движение с греблата, до ободряващите пръски вода, които ви събуждат към нов живот, далеч от ежедневната монотонност ...

 

Сам, само с мислите си, докато на заден план водачът се чува с упътвания или мърморенето на приятели, които споделят усмихнатите ви лица без притеснения, виковете за освобождаване на адреналин или усилията да се впуснете в унисон с екипа ... Освободете се чрез движение , природа и спорт като никой друг: Каякинг!

 

Обещаваме, че това събитие ще бъде незабравимо преживяване за вас и вашите приятели! Събрахме всичко необходимо за вас: високоефективно оборудване (каяци, спасителни жилетки с превъзходна плаваемост), най-добрите патентовани екскурзоводи и себе си, за да бъдем с вас на голямото приключение по река Дунав.

 

Това събитие не е състезание!

ROW for FUN - Lower Danube Adventure е спортно събитие без регистрационна такса, за ограничен брой участници - 20 души.

 

За повече подробности относно събитието, моля, прочетете информацията за маршрута, графика на събитията и правилата за участие.

 

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАРЩРУТ

Тип приключение: 4-дневно приключение, в което поемаме с каяк, по маршрута Олтеница - Кълъраш, надолу по течението, придружен от екскурзовод, за да откриете атрактивните цели в района и зрелището на езерната природа на река Дунав. Първите две нощувки прекарваме в хотел Кълъраш (вижте условията по-долу), а третата сред природата, в палатката.

Тип лодка: Каяци за 1 и 2 души

Връзка към маршрута - https://www.rowadventure.eu/trasee/traseu-oltenita-calarasi

Маршрутът има средна степен на трудност, така че може да се практикува от начинаещи, но които не са в първия контакт с тези видове лодки и имат опит в боравенето с каяци на течаща вода.

 

Забележителности в района:

- природни цели: плаж Маре, плаж Албатрос (мост 4), езерото Кълъраш, езерото Валеа Росия в община Митрени;

- туристически цели за отдих: Централен парк, парк Дъмбрава, Зоологическа градина;

- културно-исторически туристически цели: Музеят на долния Дунав, Общинският музей на Кълъраш, Музеят на цивилизацията на Gumelnița - Oltenița.

 

 ПРОГРАМА ЗА СЪБИТИЯ

10 юли, с начален час 18:00 - хотел Кълъраш

В сряда, 10 юли, с начален час 18:00, във фоайето на хотел Кълъраш ще се проведе:

- регистрация на участници;

- формалностите за настаняване на участници, които пребивават извън град Кълъраш, на минимално разстояние от 50 км;

- доставка на комплекти за участие;

- техническата среща (конферентната зала на хотел Кълъраш), в която ще бъде представена програмата на събитието, която ще продължи през 4-те дни.

11 юли, 10:00 ч. - хотел Кълъраш

- курс за представяне и тестване на лодка;

- представяне на регламенти и препоръки за ходене по Дунав и за къмпинг;

- програма за разглеждане на забележителности на град Кълъраш (Зоологическа градина, Централен парк, Музей на долния Дунав в Кълъраш), заедно с екскурзовода;

12 юли, 10:00 - Хотел Кълъраш

- пътуване с кола от хотел Кълъраш до пункта за отпадане на река Дунав в Илтеница, заедно с цялото оборудване и багаж за целия екип;

- проверка на оборудването;

- представяне на маршрута и програмата за разходка по река Дунав;

- маршрут по река Дунав, гребейки надолу по течението до Кълъраш;

- къмпинг в района на манастирската комуна;

- лагерен огън;

- нощувка в палатката.

13 юли, 10:00 часа

- извеждане от експлоатация на къмпинг;

- представяне на маршрута и програмата за връщане до Кълъраш;

- маршрут надолу по течението до ръката на Борчея / Манастир - Кълъраш;

- доставка на къмпинг оборудване;

- закриване на събитие

 

ЗАБЕЛЕЖКИ

Събитието ROW for FUN - Lower Danube Adventure е предназначено за ограничен брой участници (20 души), които имат физическата подготовка, необходима за преминаване на Дунавските маршрути, гребейки на умерено ниво в продължение на няколко часа;

Регистрацията за събитието се извършва изключително онлайн, на уебсайта www.rowadventure.eu, разделът, предназначен изключително за него;

Оборудването за къмпинг се предлага на участниците БЕЗПЛАТНО изключително по време на събитието, като доставката му ще се извърши в деня и мястото, определени от Организатора;

Безплатно настаняване в хотел Călărași се предлага изключително за участници, които пребивават извън Кълъраш, на разстояние най-малко 50 km;

Пътеката за ROW for FUN - Lower Danube Adventure  е достъпна за почти всеки, но тренировките се препоръчват предварително - поне три по-дълги излети на течаща вода. Също така е необходимо по-голямо внимание при хидратация, хранене и минимално оборудване за всички участници.

КИТ СЪБИТИЯ

Пакетът за събития съдържа следното:

 

Комплект за участници, предлаган безплатно: Водоустойчива раница, ръкавици, тениска, шапка, капачка за дъжд, ключодържател, химикалка, дневник, памет (64 gb);

Къмпинг комплект, предлаган под наем по време на събитието: палатка, спален чувал, къмпинг оборудване и аксесоари.

 

ГРАНИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

Записванията могат да се правят само ОНЛАЙН, на уебсайта www.rowadventure.eu, секцията изключително за събитието, до 8 юли 2019 г. (в рамките на наличните места).

 

 ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ROW за FUN - Lower Danube Adventure е морско събитие, което ще се проведе от 10 до 13 юли в района на окръг Кълъраш. Чрез това събитие ние възнамеряваме да насърчаваме зеления туризъм, като изследваме в гората някои от маршрутите, идентифицирани по река Дунав, в района на окръг Кълъраш, в сърцето на лактурната природа, в по-малко известни райони, криейки невероятно природно богатство, което се е получило от от година на година, за да ни даде уникално и толкова разнообразно шоу чрез делтовата флора и фауна, съществуващи по поречието на Дунав. Маршрутът се движи в естествена среда, надолу по течението на Дунав. През цялото събитие ще бъдете придружени от членовете на екипа на Организатора, както и от оторизиран екскурзовод.

 

Категорично е забранено да се отклонявате от маршрута, предложен и пресичан от групата участници, както и да изоставяте къмпинг зоната.

 

Събитието е предназначено изключително за хора, които знаят как да плуват и които имат адекватна физическа подготовка за пътуване по река Дунав в продължение на няколко часа.

 

ВАЖНО: Всички участници трябва да прочетат внимателно, да разберат и да се съгласят с всички условия, посочени по-долу, за да участват в това събитие.

 

 Условия за участие

          1. Подробности за събитието

Маршрутите, които ще бъдат пътувани, са разположени в район със забележителен туристически потенциал, но неизползван, на река Дунав.

         2. Цел на събитието

- насърчаване на зеления туризъм;

- популяризиране на маршрутите в района, обхванат от ROW for FUN - Lower Danube Adventure;

- възпитаване на участниците в духа на опазване на природата.

         3. Кой може да участва

Всички участници трябва да знаят как да плуват и да знаят особеностите, зададени от специфичните условия, срещани върху течаща вода.

Минималната възраст за регистрация * е 14 години *.

Непълнолетните могат да участват само с родител (потвърдено с Декларация на място) или въз основа на Декларацията за собствена отговорност, подписана от родителя (или законен настойник), който е запознат с настоящия регламент и поема заедно с участника рисковете и последиците от участието в това събитие. Непридружени малолетни участници ще дойдат на събитието с Декларацията, подписана от родителя / настойника.

Организаторите на ROW for FUN - Lower Danube Adventure препоръчват само хора, които са медицински годни и имат опит в използването на каяци, да знаят как да плуват на средно минимално ниво и са спали сред природата в палатката ,

В случай, че имате заболяване, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, преди да пътувате с нас! Като не съобщавате на Организатора, че страдате от някакво заболяване, вие поемате пълния риск, произтичащ от това.

Имайте предвид, че ще прекарвате часове на ден, гребейки по река Дунав, а времето понякога може да бъде трудно да се предвиди. Поради тази причина се препоръчва да сте добре оборудвани за събитието, на което присъствате. Ако сте добре оборудвани, ще имате гаранцията, че дори и при по-лошо време, разходката ще бъде приятно изживяване.

________________________________

 

* Възрастта се смята към датата на събитието.

4. Оборудване

Оборудването е абсолютно задължително!

- шапка или кърпа за глава;

- облекло, подходящо за водни спортове, с UV защита;

- дълги вечерни дрехи;

- водоустойчиви панталони;

- лекарства, за които знаете, че са често използвани и противоалергични (напр. Claritin)

- слънчев крем;

- репелент;

- Палатка / спален чувал;

- бутилка с вода за пиене.

 

        5. Предупреждения

Време: Поради метеорологичните условия, за ваша безопасност може да се наложи частично или изцяло да промените маршрута по който ще пътувате. Тези промени ще бъдат направени съвместно с обяснението на всички варианти, но Организаторът ще бъде този, който ще вземе окончателното решение.

Инструкции на Организатора: Всички указания на Организатора ще се спазват без коментар, без да се опитват да повлияят на неговите решения.

Не минавайте пред  колоната, съответно пред член на екипа на Организатора, и не изоставайте зад члена на екипа на Организатора, който действа като пазител на групата. Не превишавайте времето за почивка, съобщено и наложено от Организатора.

Не напускайте групата, освен с информацията на Организатора. Не се отклонявайте от колективния маршрут.

Организаторът знае маршрута, ще ви води по безопасния маршрут, просто следвайте следите му. Дръжте разстояние най-малко 2 метра и максимум 3 метра между вас. Следвайте водача отпред. Не използвайте успокояващи лекарства.

Помогнете с всички сили и умения на хората в затруднение, не изоставяйте онези, които не могат да се движат, обадете се (уведомете) Организатора на място. За всяко спешно повикване 112.

6. Регистрация и валидиране на записите

Регистрацията се извършва чрез попълване на регистрационния формуляр, наличен тук.

След попълване на формуляра регистрираното лице ще получи имейл, потвърждаващ регистрацията.

 

Регистрацията за това събитие е БЕЗПЛАТНА.

 

ВНИМАНИЕ: Последният ден на онлайн регистрацията е 8 юли 2019 г.

Общо има 20 места.

Отказът / предаването на място за регистрация трябва да бъде направено и обявено до 9 юли 2019 г. от 12:00 часа на имейл адреса: office@aisser.ro.

Валидирането на регистрацията и раздаването на комплекта за участници ще се извърши в сряда, 10 юли, между 18:00 и 19:30 ч., Във фоайето на хотел Calarasi.

След валидиране на регистрацията, личната карта ще бъде представена, Декларацията подписана на собствена отговорност в случай на злополука и Списъкът на присъстващите.

   

        7. Оттегляне от събитието

ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото да спре участник в следните случаи:

той е бил контузен и Организатора вече не му позволява да продължи маршрута;

в изключителни случаи.

 

         8. Безопасност на пътя

Други лодки и домашни любимци могат да бъдат срещнати по маршрута. Този факт дава на участниците задължение да бъдат предпазливи и да спазват правилата за безопасност и гражданско поведение, според случая. Всяка авария, възникнала по време на  ROW for FUN, събитието поради неспазването на правилата на събитието и правилата за безопасност и гражданско поведение, ще бъде отговорност на участниците в произшествието.

Участниците са отговорни за участието в това събитие, ОРГАНИЗАТОРЪТ не поема никакви задължения в случай, че някой от тях е ранен или ранен или други последствия, които могат да възникнат поради участието в това събитие.

ОРГАНИЗАТОРЪТ не поема отговорност за изгубени или забравени предмети по маршрута по време на събитието.

     9. Отмяна на събитието

Организаторът си запазва правото да променя местонахождението на събитието по всяко време със задължение да уведомява участниците предварително за промените.

Организаторът си запазва правото да отмени / отложи събитието в изключителни случаи, при условие че всички участници бъдат уведомени предварително. В случай на неблагоприятни метеорологични условия и / или други специални условия, Организаторът си запазва правото да спре събитието или да промени часовите бариери. В случай на непреодолима сила, ние разбираме събитията, които биха могли да повлияят на безпроблемното протичане на събитието като: големи наводнения, природни бедствия или големи събития, които причиняват на Организатора да анулира ROW for FUN.

 

 

 

 

 

10 Jul 2019 18:00

Înscrie-te

Vrei mai multe detalii ? Ne poți contacta aici

Hartă traseu

UE RO GOV INTERREG