ROW for FUN - Dabravka Family Adventure

Belogradchik, Bulgaria    24 Jul 2020

Pentru că vara este toridă, ți-e dor de relaxare pe răcoare, dar opțiunile turistice sunt limitate în această perioadă, dat fiind contextul fragil în care ne aflăm, ți-am pregătit o nouă aventură doar pentru tine și familia ta, departe de aglomerațiile urbane, într-un cadru natural de neuitat!

Dacă ești amator de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii, departe orașul gri și de zonele aglomerate, te așteptăm să ni te alături în cea de-a doua aventură cu ambarcațiuni de tip canoe în unele dintre cele mai frumoase zone pitorești ale Bulgariei, în regiunea de nord-vest a țării, ce abundă în lacuri și râuri, dar și multe alte obiective naturale unice.

Dacă îți dorești să încerci activități noi alături de familie și să descoperi bucuria copiilor prin evadarea din cotidian și relaxarea în natură, atunci să te alături aventurii noastre cu canoea este modalitatea cea mai potrivită pentru a petrece timpul liber în compania familiei.

În noua aventură ROW for FUN te așteaptă plimbări cu ambarcațiuni ușoare pe lacul Dabravka, o sumedenie de activități recreative și multă voie bună alături de oameni dornici de plimbare și relaxare într-un cadru natural mirific din nord-vestul Bulgariei, în zona Belogradchik.

_____________________________________________________________

 

ROW for FUN – Dabravka Family Adventure vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a familiilor amatoare de aventură.

Promitem ca acest eveniment să fie pentru tine și cei dragi ție o experiență de neuitat! Am adunat totul ca pentru propria noastră familie: echipament performant (canoe, veste de salvare cu flotabilitate superioară), ghizi turistici brevetați și pe noi înșine să îți fim alături în marea aventură a sezonului sporturilor nautice.

Acest eveniment NU este o competiție!

ROW for FUN – Dabravka Family Adventure este un eveniment sportiv fără costuri de înscriere, destinat unui număr limitat de participanți – 20 de persoane.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să citiți Informații traseu, Program eveniment și Regulament de participare.

 

INFORMAȚII TRASEU

Tip aventură: Aventură de 1 zi, în care ne plimbăm cu canoea, pe lacul Dabravka din Bulgaria fiind însoțiți de un ghid turistic, pentru a descoperi zone și obiective atractive din jur și spectacolul naturii lacustre. Dabravka este un lac pitoresc aflat la aproximativ 5 km de municipiul Belogradchik, pe marginea de vest a regiunii.

Tip ambarcațiuni: Canoe pentru 4 persoane

Traseul este indicat începătorilor fără experiență, familiilor cu copii care își doresc o experiență aventuroasă într-o tură relaxantă cu canoea pe lacul Dabravka,  

 

Obiective turistice din zonă:

- obiective naturale: Rocile din Belogradchik, Peștera Venetsa, Peștera Măgura, Oreshets, Insula Ibisha (alias Tsibar)

- obiective cultural-istorice: Muzeul Municipal Vârșeț, Galeria de artă Vârșeț, Muzeul de Istorie Lom, Galeria de Artă „Kiril Petrov”

- obiective turistice atractive: Observatorul astronomic din Belogradchik.

 

PROGRAM EVENIMENT
  • 23 iulie, începând cu ora 16:00 -  Han Madonna (Belogradchik)

- înregistrarea participanților;

- formalitățile pentru cazarea participanților care au domiciliul în afara localității Belogradchik, la o distanță minimă de 50 km;

- predarea kiturilor de participare;

- ședința tehnică pentru prezentarea programului evenimentului pe parcursul celor 2 zile.

 

  • 24 iulie, ora 09:00 – Han Madonna

- curs inițiere/ instructaj și prezentarea ambarcațiunilor;

- prezentare Regulament și recomandări pentru plimbarea pe lacul Dabravka;

- deplasare spre lacul Dabravka;

- plimbare pe lacul Dabravka.

 

OBSERVAȚII

  • Evenimentul ROW for FUN – Dabravka Family Adventure este destinat unui număr limită de participanți (20 de persoane), familii cu copii.
  • Înscrierea la eveniment se face exclusiv online, pe website-ul www.rowadventure.eu, secțiunea destinată exclusiv acestuia;
  • Cazarea gratuită la Han Madonna este oferită exclusiv participanților care au domiciliul în afara localității Belogradchik, la o distanță de minim 50 km;   
  • Traseul ROW for FUN – Dabravka Family Adventure este accesibil tuturor aventurierilor doritori să experimenteze plimbarea la bordul unei canoe, la pagae. Recomandăm în ziua evenimentului o mai mare grijă în hidratare, alimentație și echiparea minimă pentru toți participanții, cu atenție sporită acordată copiilor (protecție solară – creme, șepci, bluze cu protecție UV etc.).

 KITUL DE EVENIMENT

Pachetul de eveniment conține următoarele:

  • Kitul de participant, oferit cu titlu gratuit: rucsac rezistent la apă, mănuși, tricou, șapcă, pelerină de ploaie, breloc, pix, agendă, memory-stick (64 gb);

 

LIMITĂ DE ÎNSCRIERI

Înscrieri se pot face doar ONLINE, pe website-ul www.rowadventure.eu, secțiunea destinată exclusiv evenimentului (în limita locurilor disponibile).

 

REGULAMENT de PARTICIPARE

 

CARACTERISTICI

ROW for FUN – Dabravka Family Adventure este un eveniment nautic, ce se va desfăşura în perioada 23 - 24 iulie 2020, în zona Belogradchik, Bulgaria. Prin acest eveniment ne propunem să promovăm turismul verde, prin explorarea, la pagae, a unor trasee din zona Belogradchik – districtul Vidin, în inima naturii, în zone mai puțin cunoscute, ce ascund totuși o bogăție naturală uluitoare.

Traseul se desfășoară în cadru natural, pe lacul Dabravka. Pe toată durata evenimentului veți fi însoțiți de către membrii echipei Organizatorului, precum și de către un ghid turistic autorizat.

Sunt strict interzise abaterea de la traseul propus și străbătut de grupul de participanți, precum și abandonarea zonei de campare.

Evenimentul este destinat exclusiv familiilor cu copii, care nu au neapărat cunoștințe în manevrarea ambarcațiunilor de tip canoe, singura regulă fiind ca minim părinții să știe să înoate.

IMPORTANT: Toți participanții trebuie să citească atent, să înțeleagă și să fie de acord cu toate condițiile prezentate mai jos, pentru a putea participa la acest eveniment.

 

CONDIȚII DE PARTICIPARE

1. Detalii eveniment

Traseul ce va fi parcurs se află într-o zonă cu potențial turistic remarcabil, însă neexploatat, pe lacul  Dabravka.

 

2. Obiectiv eveniment

- promovarea turismului verde;

- popularizarea traseelor din zona vizată prin evenimentul ROW for FUN – Dabravka Family Adventure

- educarea participanților în spiritul protejării naturii.

 

3. Cine poate participa

Toți participanții adulți trebuie să știe să înoate și să cunoască particularitățile date de condițiile specifice întâlnite pe apă curgătoare.

Minorii pot participa doar fie însoțiți de un părinte/tutore (se confirmă cu C.I. la fața locului), fie în baza Declarației pe propria răspundere semnată de părintele (sau tutorele legal), care ia la cunoștință acest Regulament și își asumă, alături de participant, riscurile și implicațiile participării la acest eveniment. Participanții minori neînsoțiți vor veni la eveniment cu Declarația semnată de către părinte/tutore.

 

Organizatorii ROW for FUN – Dabravka Family Adventure recomandă participarea doar persoanelor (adulte/părinți) care sunt apte de efort din punct de vedere medical și care știu să înoate la un nivel minim mediu.

În caz ca suferiți de o boală vă recomandăm să vă consultați medicul înainte de a parcurge traseul alături de noi! Neanunțând Organizatorul că suferiți de vreo boală, vă asumați întregul risc ce decurge din acest lucru.

Rețineți că veți petrece timp pe apă câteva ore, iar vremea poate fi uneori greu de prognozat. Din această cauză este recomandat să fiți bine echipați pentru evenimentul la care participați. Fiind corespunzător echipați veți avea garanția că și în caz de vreme mai puțin bună, plimbarea va fi o experiență plăcută.

 

4. Echipament

Echipamentul este absolut Obligatoriu!

- șapcă sau bandană;

- îmbrăcăminte adecvată sporturilor nautice, cu protecție UV;

- pantaloni impermeabili;

- medicamente pe care știți că le folosiți de regulă și antialergice (de exp.: Claritin)

- cremă de soare;

- soluție împotriva țânțarilor;

- recipient de hidratare.

 

5. Atenționări

Vremea: Este posibil ca din cauza condițiilor meteorologice, pentru securitatea dumneavoastră, să fie necesară schimbarea parțială sau în întregime a traseului ce urmează a fi parcurs. Aceste schimbări se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar Organizatorul va fi cel care va lua hotărârea finală.

Indicații Organizator: Se vor respecta întocmai toate indicațiile Organizatorului fără comentarii, fără a încerca să influentați deciziile lui.

Nu depășiți capul de coloană, respectiv membru al echipei Organizatorului și nu insistați pentru a rămâne în urma membrului echipei Organizatorului, care are rol de închizător al grupului. Nu depășiți timpul de pauză comunicat și impus de Organizator.

Nu ieșiți din grup, decât cu informarea Organizatorului. Nu vă abateți cu nimic de la traseul colectiv.

Organizatorul știe ruta, va conduce pe traseul sigur, țineți doar urma lui. Păstrați distanța de minim 2 metri și maxim 3 metri între voi. Țineți pasul cu cel din față. Nu consumați medicamente de liniștire.

Ajutați cu toate forțele și priceperea pe cei aflați în dificultate, nu-i abandonați pe cei aflați în imposibilitatea de a se deplasa, chemați (anunțați) Organizatorul la fața locului. Pentru orice urgență apelați numărul de telefon 112.

 

6. Înscrieri și validarea înscrierilor

Înscrierea se face prin completarea Formularului de înscriere.

Înscrierea la acest eveniment este GRATUITĂ.

În total sunt disponibile 20 de locuri.

Renunțarea/cedarea unui loc de înscriere trebuie făcută și anunțată înainte de data evenimentului la adresa de mail: office@aisser.ro.

Validarea înscrierilor și ridicarea kitului de participant vor avea loc miercuri, 22 iulie, între orele 14:00 și 19:30, la Hanul Madonna.

La validarea înscrierii se va prezenta cartea de identitate și se vor semna Declarația pe propria răspundere în caz de accident și Lista de prezență.

 

7. Retragerea din eveniment

ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a opri un participant în următoarele cazuri:

  • s-a accidentat și starea nu-i mai permite continuarea traseului;
  • în cazuri excepționale.

 

8. Siguranţa pe traseu

Pe traseu se pot întâlni alte ambarcațiuni. Acest fapt atrage asupra participanților obligația de a fi prudenți și de a respecta regulile de siguranță și conduită civică, după caz. Orice accident în care sunt implicați participanții de la ROW for FUN, survenit în timpul desfășurării evenimentului din nerespectarea regulilor evenimentului și a regulilor de siguranță și conduită civică, va fi în responsabilitatea celor implicați în accident.

Participanții sunt responsabili pentru participarea la acest eveniment, ORGANIZATORUL nu își asumă niciun fel de obligație în cazul în care vreun dintre aceștia se rănește sau se accidentează sau alte consecințe ce pot apărea din cauza participării la acest eveniment.

ORGANIZATORUL nu își asumă răspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate pe traseu în timpul evenimentului.

 

9. Anularea evenimentului

ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a modifica locația de derulare a evenimentului în orice moment, cu obligativitatea de a anunța participanții despre respectivele modificări în prealabil.

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula/amâna evenimentul în cazuri excepționale, cu condiția ca toți participanții să fie anunțați în prealabil. În cazul unor condiții meteorologice nefavorabile sau/și alte condiții speciale, ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a opri evenimentul sau de a modifica barierele orare. În caz de forță majoră se înțeleg evenimentele ce ar putea influența buna desfășurare a evenimentului cum ar fi: inundații majore, dezastre naturale sau evenimente majore care îl determină pe ORGANIZATORUL să anuleze ROW for FUN.

 

10. Măsuri împotriva răspândirii infecției cu noul coronavirus (COVID-19)

- au fost realizate provizii suplimentare de igienă pentru membrii echipei organizatoare și participanții la eveniment, inclusiv săpun/ gel dezinfectant/ șervețele dezinfectante etc., prosoape de hârtie și măști de unică folosință;

- servirea meselorși ședința tehnică se vor realiza în aer liber, respectiv terase, spații amenajate conform măsurilor luate împotriva răspândirii infecției cu noul coronavirus;

- se va urmări permanent situația locală a evoluției infecțiilor cu COVID-19;

- informarea în rândul membrilor echipei organizatoare, precum și tuturor participanților la eveniment cu privire la regulile privind evitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus - COVID-19, informare ce se va realiza la sosirea tuturor participanților.

24 Jul 2020 09:00

Înscrie-te

Vrei mai multe detalii ? Ne poți contacta aici

UE RO GOV INTERREG