ROW for FUN – Cerna Bay Adventure

Orșova, jud. Mehedinți    10 Aug 2019

INFORMAȚII ȘI REGULAMENT DE PARTICIPARE

Descoperă unicitatea și diversitatea ecoturismului într-o expediție cu canoe la Orșova, unde Cerna se varsă în Dunăre. Aici, după 84 km de vărsare din Munții Godeanu, apele râului Cerna se contopesc cu cele ale fluviului-rege, zăgăzuite aici într-un imens lac de acumulare, datorită barajului hidrocentralei Porţile de Fier.

Orşova constituie şi poartă de intrare în regiunea Clisurii (Defileul Dunării), o altă zonă de mare valoare peisagistică. De fapt, această alăturare de zone interesante în sudul Banatului constituie una dintre atracţiile zonei – în orice direcţie ai lua-o, găseşti ceva demn de văzut.

Orşova, un oraş liniştit, într-un cadru superb, este aflat la intrarea în cel mai frumos sector al Dunării, Clisura Dunării, după ce bătrânul fluviu a străbătut şase ţări. Orşova vă aşteaptă să îi vizitaţi frumoasa mănăstire Sfânta Ana de pe dealul Moşului care veghează de sus asupra oraşului, Hidrocentrala Porţile de Fier (cea mai mare de pe fluviul Dunăre) de la povestea construcţiei grandioase cu toate sacrificiile ei, scufundarea aşezărilor vechi și pline de istorie, până în… sala turbinelor. Tot Orşova nouă vă aşteaptă să pătrundeţi în frumoasa lume a Parcului Natural Porţile de Fier, cu istorie, legende, monumente şi peisaje unice.

 

Evenimentul ROW for FUN – Cerna Bay Adventure vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a familiilor amatoare de aventură.

Te așteptăm într-un cadru natural mirific să străbatem traseul propus de noi, la Orșova, la km 954 al Dunării, în județul Mehedinți.

Hai să evadăm împreună din haosul urbei aglomerate, într-o aventură unică pe apă, pentru un strop de relaxare, adrenalină și multă voie bună alături de noi. Promitem acest eveniment să fie pentru tine și familia ta o experiență de neuitat!

Am adunat totul ca pentru propria noastră familie: echipament performant (canoe, veste de salvare cu flotabilitate superioară), cei mai buni ghizi turistici brevetați și pe noi înșine să îți fim alături în marea aventură pe apă.

Acest eveniment nu este o competiție!

ROW for FUN – Cerna Bay Adventure este un eveniment fără costuri de înscriere, destinat unui număr limitat de participanți – 20 de persoane.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să citiți Informații traseu, Program eveniment și Regulament de participare.

 

INFORMAȚII TRASEU

Tip aventură: Aventură de o zi, în care ne plimbăm cu canoea, în Golful Cerna, însoțiți fiind pe întregul traseu de un ghid turistic, pentru a descoperi obiectivele atractive din zonă și spectacolul naturii lacustre. Noaptea de 9 spre 10 august o vom petrece la Complexul Sportiv Național Orșova (vezi mai jos condițiile).

Tip ambarcațiuni: Canoe pentru 4 persoane

Link traseu - https://www.rowadventure.eu/trasee/traseu-de-o-zi-la-orsova

Traseul este indicat familiilor cu copii care își doresc o experiență aventuroasă într-o tură relaxantă cu canoea pe râul Cerna, care se varsă în golf, în fluviul-rege Dunărea.

 

Durată și locație: traseul durează o zi, cu punctul de plecare și de întoarce la Orșova, la km 954 al Dunării, în județul Mehedinți.

 

Obiective turistice din zonă:

- obiective naturale: Parcul natural Porțile de fier, Cazanele Dunării, Parcul Național Domogled-Valea Cernei, Peștera Veterani;

- obiective turistice cultural-istorice: Statuia lui Decebal, Muzeul Regiunii Porților de Fier, Cetatea medievală a Severinului, Mânăstirea Sfânta Ana.

 

PROGRAM EVENIMENT

 • 9 august, începând cu ora 18:00 -  Complexul Sportiv Național Orșova

Vineri, 9 august, începând cu ora 18:00, la Complexul Sportiv Național Orșova vor avea loc:

- înregistrarea participanților;

- formalitățile pentru cazarea participanților care au domiciliul în afara localității Orșova, la o distanță de minim 50 km;

- predarea kiturilor de participare;

- ședința tehnică, în cadrul căreia se va prezenta programul evenimentului Cerna Bay Adventure.

 

 • 10 august, ora 09:30 – baza nautică a Complexului Sportiv Național Orșova

- curs inițiere/ prezentarea și testarea ambarcațiunilor;

- prezentare regulament și recomandări pentru plimbarea pe Cerna;

- parcurgere traseu cu canoe în Golful Cerna;

- program vizitare obiective turistice;

- încheiere eveniment.

 

OBSERVAȚII

 • Evenimentul ROW for FUN – Cerna Bay Adventure este destinat unui număr limită de participanți (20 de persoane), familii cu copii;
 • Înscrierea la eveniment se face exclusiv online, pe website-ul www.rowadventure.eu, secțiunea destinată exclusiv acestuia;
 • Echipamentul nautic (ambarcațiuni + pagae) este oferit participanților cu titlu de închiriere GRATUITĂ exclusiv pe durata evenimentului, predarea acestuia urmând a fi realizată în ziua și în locul specificate de Organizator;
 • Cazarea gratuită la Complexul Sportiv Național Orșova este oferită exclusiv participanților care au domiciliul în afara localității Orșova, la o distanță de minim 50 km;   
 • Traseul ROW for FUN – Cerna Bay Adventure este accesibil tuturor aventurierilor doritori să experimenteze plimbarea la bordul unei canoe, la pagae. Recomandăm în ziua evenimentului o mai mare grijă în hidratare, alimentație și echiparea minimă pentru toți participanții, cu atenție sporită acordată copiilor (protecție solară – creme, șepci, bluze cu protecție UV etc.).

 

 KITUL DE EVENIMENT

Pachetul de eveniment conține următoarele:

 • Kitul de participant, oferit cu titlu gratuit: rucsac rezistent la apă, mănuși, tricou, șapcă, pelerină de ploaie, breloc, pix, agendă, memory-stick (64 gb).

 

LIMITĂ DE ÎNSCRIERI

Înscrieri se pot face doar ONLINE, pe website-ul www.rowadventure.eu, secțiunea destinată exclusiv evenimentului, până în data de 7 august 2019 (în limita locurilor disponibile – 20 de participanți).

 

REGULAMENT de PARTICIPARE

 • CARACTERISTICI

ROW for FUN – Cerna Bay Adventure este un eveniment nautic, ce se va desfăşura în perioada 9 – 10 august, pe malul localității Orșova din județul Mehedinți. Prin acest eveniment ne propunem să promovăm turismul verde, prin explorarea, la pagae, a unor trasee identificate în zona de sud-vest a României, pe raza județului Mehedinți, în inima naturii lacustre, în zone mai puțin cunoscute, ce ascund o bogăție naturală uluitoare în Golful Cerna. Traseul se desfășoară în cadru natural, la vărsarea râului Cerna în Dunăre. Pe toată durata evenimentului veți fi însoțiți de către membrii echipei Organizatorului, precum și de către un ghid turistic autorizat.

Atenție! Este strict interzisă abaterea de la traseul propus și străbătut de grupul de participanți!

Evenimentul este destinat exclusiv familiilor cu copii, care nu au neapărat cunoștințe în manevrarea ambarcațiunilor de tip canoe, singura regulă fiind ca minim părinții să știe să înoate.

IMPORTANT: Toți participanții trebuie să citească atent, să înțeleagă și să fie de acord cu toate condițiile prezentate mai jos, pentru a putea participa la acest eveniment.

 • Condiții de participare

 

1. Detalii eveniment

Traseul ce va fi parcurs se află într-o zonă cu potențial turistic remarcabil, însă insuficient exploatat, la vărsarea râului Cerna în fluviul Dunărea.

 

2. Obiectiv eveniment

- promovarea turismului verde și a zonelor umede din aria transfrontalieră România - Bulgaria;

- popularizarea traseelor din zona vizată prin evenimentul ROW for FUN – Cerna Bay Adventure;

- educarea participanților în spiritul protejării naturii.

 

3. Cine poate participa

Toți participanții trebuie să știe să înoate și să cunoască particularitățile date de condițiile specifice întâlnite pe apă curgătoare.

Evenimentul este destinat exclusiv familiilor cu copii. Minorii pot participa doar fie însoțiți de un părinte (se confirmă cu C.I. la fața locului), fie în baza Declarației pe propria răspundere semnată de părintele (sau tutorele legal), care ia la cunoștință acest Regulament și își asumă, alături de participant, riscurile și implicațiile participării la acest eveniment.

Organizatorii ROW for FUN – Cerna Bay Adventure recomandă participarea doar persoanelor care sunt apte de efort din punct de vedere medical și care știu să înoate la un nivel minim mediu.

În caz ca suferiți de o boală vă recomandăm să vă consultați medicul înainte de a parcurge traseul alături de noi! Neanunțând Organizatorul că suferiți de vreo boală, vă asumați întregul risc ce decurge din acest lucru.

Rețineți că veți petrece ore întregi în canoe pe apă, iar vremea poate fi uneori greu de prognozat. Din această cauză este recomandat să fiți bine echipați pentru evenimentul la care participați. Fiind corespunzător echipați, veți avea garanția că și în caz de vreme mai puțin bună, expediția vor fi o experiență plăcută.

 

4. Echipament

Echipamentul este absolut Obligatoriu!

- șapcă sau bandană;

- îmbrăcăminte adecvată sporturilor nautice, cu protecție UV;

- pantaloni impermeabili;

- medicamente pe care știți că le folosiți de regulă și antialergice (de exp.: Claritin);

- cremă de protecție solară;

- soluție împotriva țânțarilor;

- recipient de hidratare.

 

5. Atenționări

Vremea: Este posibil ca din cauza condițiilor meteorologice, pentru securitatea dumneavoastră, să fie necesară schimbarea parțială sau în întregime a traseului ce urmează a fi parcurs. Aceste schimbări se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar Organizatorul va fi cel care va lua hotărârea finală.

 

Indicații Organizator: Se vor respecta întocmai toate indicațiile Organizatorului fără comentarii, fără a încerca să influentați deciziile lui.

Nu depășiți capul de coloană, respectiv membru al echipei Organizatorului și nu insistați pentru a rămâne în urma membrului echipei Organizatorului, care are rol de închizător al grupului. Nu depășiți timpul de pauză comunicat și impus de Organizator.

Nu ieșiți din grup decât cu informarea Organizatorului. Nu vă abateți cu nimic de la traseul colectiv.

Organizatorul știe ruta, va conduce pe traseul sigur, țineți doar urma lui. Păstrați distanța de minim 2 metri și maxim 3 metri între voi. Țineți pasul cu cel din față. Nu consumați medicamente de liniștire.

Ajutați cu toate forțele și priceperea pe cei aflați în dificultate, nu-i abandonați pe cei aflați în imposibilitatea de a se deplasa, chemați (anunțați) Organizatorul la fața locului. Pentru orice urgență apelați numărul de telefon 112.

 

6. Înscrieri și validarea înscrierilor

Înscrierea se face prin completarea Formularului de înscriere disponibil aici, în dreapta.

După completarea formularului, persoana înscrisă va primi un e-mail de confirmare a înscrierii.

Înscrierea la acest eveniment este GRATUITĂ.

ATENȚIE: Ultima zi de înscrieri online este 7 august 2019.

În total sunt disponibile 20 de locuri.

Renunțarea/cedarea unui loc de înscriere trebuie făcută și anunțată până în data de 7 august 2019, ora 12:00, la adresa de mail: office@aisser.ro.

Validarea înscrierilor și ridicarea kitului de participant vor avea loc vineri, 9 august 2019, între orele 18:00 și 19:30, la Complexul sportiv din Orșova.

La validarea înscrierii se va prezenta cartea de identitate, se va semna Declarația pe propria răspundere în caz de accident și Lista de prezență.

 

7. Retragerea din eveniment

ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a opri un participant în următoarele cazuri:

 • s-a accidentat și starea nu-i mai permite continuarea traseului;
 • în cazuri excepționale.

 

8. Siguranţa pe traseu

Pe traseu se pot întâlni alte ambarcațiuni. Acest fapt atrage asupra participanților obligația de a fi prudenți și de a respecta regulile de siguranță și conduită civică, după caz. Orice accident în care sunt implicați participanții la ROW for FUN, survenit în timpul desfășurării evenimentului din nerespectarea regulilor evenimentului și a regulilor de siguranță și conduită civică, cade în responsabilitatea celor implicați în accident.

Participanții sunt responsabili pentru participarea la acest eveniment, ORGANIZATORUL nu își asumă niciun fel de obligație în cazul în care vreun dintre aceștia se rănește sau se accidentează sau alte consecințe ce pot apărea din cauza participării la acest eveniment.

ORGANIZATORUL nu își asumă răspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate pe traseu în timpul evenimentului.

 

9. Anularea evenimentului

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica locația de derulare a evenimentului în orice moment, cu obligativitatea de a anunța participanții despre respectivele modificări în prealabil.

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula/amâna evenimentul în cazuri excepționale, cu condiția ca toți participanții să fie anunțați în prealabil. În cazul unor condiții meteorologice nefavorabile sau/și alte condiții speciale, Organizatorul își rezervă dreptul de a opri evenimentul sau de a modifica barierele orare. În caz de forță majoră se înțeleg evenimentele ce ar putea influența buna desfășurare a evenimentului cum ar fi: inundații majore, dezastre naturale sau evenimente majore care îl determină pe Organizator să anuleze ROW for FUN – Cerna Bay Adventure.

 

 

ROW for FUN - Cerna Bay Adventure

  Оршова, окръг Мехединци 10 август 2019 г.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ И РЕГЛАМЕНТИ

 

Открийте уникалността и разнообразието на екотуризма в експедиция с кану до Оршова, където Черна се влива в Дунав. Тук, след 84 км спускане от планината Годану, водите на река Черна се сливат с тези на речния цар, открити тук в огромно акумулиращо езеро - хидроелектрическия язовир Железни порти.

Оршова е също врата към района на Клисурий (Дунавското дефиле), друга област с голяма пейзажна стойност. Всъщност това присъединяване на интересни райони в южната част на Банат е една от атракциите на района - в каквато и посока да поемете, ще намерите нещо, което си заслужава да видите.

Оршова, тих град, във великолепна обстановка, е на входа на най-красивия сектор на Дунав, Дунав Сплит, след като старата река е преминала през шест държави. Оршова ви очаква да посетите красивия манастир "Света Ана" от хълма Мош, който гледа от върха на града, електроцентралата "Железни порти" (най-голямата на река Дунав) от историята за грандиозното строителство с всичките му жертви, потъването на старите и пълни селища. история, докато ... стаята с турбини. Също така нова Orşova ви очаква да влезете в красивия свят на Природен парк Железни порти, с уникална история, легенди, паметници и пейзажи.

 Събитието ROW for FUN - Cerna Bay Adventure посреща любителите на природата, любителите на приключенията.

Очакваме ви в прекрасна природна обстановка да преминете предложения от нас маршрут, в Оржова, на 954 км по река Дунав, в окръг Мехединци.

Да избягаме заедно от хаоса на претъпкания град, в уникално приключение по водата, за малко релакс, адреналин и много радост с нас. Обещаваме, че това събитие ще бъде незабравимо преживяване за вас и вашето семейство!

Събрахме всичко необхосимо за вашето семейство: високоефективна екипировка (канута, спасителни жилетки), най-добрите патентовани екскурзоводи и себе си, за да бъдем с вас на страхотното приключение по вода.

 

Това събитие не е състезание!

 

ROW за FUN - Cerna Bay Adventure е събитие без регистрационна такса, за ограничен брой участници - 20 души.

За повече подробности относно събитието, моля, прочетете информацията за маршрута, графика на събитията и правилата за участие.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТ

Тип приключение: Еднодневно приключение, в което ще се качим на кану, в залива Черна, придружено от екскурзовод, за да открием атрактивните забележителности в района и невероятната природа на езерото. Ще пренощуваме от 9 до 10 август в Национален спортен комплекс в Оршова (вижте условията по-долу).

 

Тип лодка: Кану за 4 човека

 

Връзка към маршрута - https://www.rowadventure.eu/trasee/traceu-de-o-zi-la-orsova

 

Маршрутът е подходящ за семейства с деца, които искат приключенско изживяване в релаксираща обиколка с кану по река Черна, която се влива в залива, в река Дунав.

Продължителност и местоположение: маршрутът трае един ден, с начална точка и връщане до Оршова, на 954 км от Дунава, в окръг Мехединци.

Забележителности в района:

- природни цели: Природен парк Железни порти, Дунавски котли, Национален парк Домоглед-Валея Черней, Пещерата на ветераните;

- културно-исторически туристически цели: Статуята на Декабал, Музеят на района на Железните порти, средновековната крепост Северин, манастира Света Ана.

ПРОГРАМА ЗА СЪБИТИЯ

9 август, с начален час 18:00 - Национален спортен комплекс в Оршова

В петък, 9 август, с начален час 18:00, в Националния спортен комплекс Оршова ще се проведе:

- регистрация на участници;

- формалности за настаняване на участници, които пребивават извън Оршова, на разстояние най-малко 50 km;

- доставка на комплекти за участие;

- техническата среща, по време на която ще бъде представена програмата на събитието за приключения в залива Черна.

 

 10 август, 09:30 - морската база на Национален спортен комплекс „Оршова“

- курс за представяне и тестване на лодка;

- представяне на регламенти и препоръки за ходене по Черна;

- маршрут с кану в залива Черна;

- програма за разглеждане на забележителности;

- закриване на събитие

 

ЗАБЕЛЕЖКИ

Събитието ROW for FUN - Cerna Bay Adventure е предназначено за ограничен брой участници (20 души), семейства с деца;

Регистрацията за събитието се извършва изключително онлайн, на уебсайта www.rowadventure.eu, разделът, предназначен изключително за него;

Морското оборудване (лодки + гребла) се предлага на участниците БЕЗПЛАТНО изключително по време на събитието, като доставката му ще се извърши в деня и мястото, определени от Организатора;

Безплатното настаняване в Национален спортен комплекс Оршова се предлага изключително за участници, които пребивават извън Оршова, на разстояние най-малко 50 km;

ROW for FUN - Cerna Bay Adventure е достъпен за всички авантюристи, желаещи да изпитат емоцията да плаваш с кану . Препоръчваме в деня на събитието по-големи грижи за хидратация, хранене и минимално оборудване за всички участници, като се обръща по-голямо внимание на децата (слънцезащита - кремове, шапки, блузи с UV защита и др.).

 

 КИТ СЪБИТИЯ

Пакетът за събития съдържа следното:

Комплект за участници, предлаган безплатно: водоустойчива раница, ръкавици, тениска, шапка, дъждобран, ключодържател, химикалка, дневник, памет (64 gb).

 

 

 ГРАНИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

Записванията могат да се правят само ОНЛАЙН, на уебсайта www.rowadventure.eu, секцията изключително за събитието, до 7 август 2019 г. (в рамките на свободните места - 20 участници).

 

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ROW for FUN - Cerna Bay Adventure е морско събитие, което ще се проведе от 9 до 10 август на брега на Оршова в окръг Мехединци. Чрез това събитие ние възнамеряваме да насърчаваме зеления туризъм, като изследваме по пешеходните пътеки някои от маршрутите, определени в югозападната част на Румъния, в радиуса на окръг Мехединци, в сърцето на лазерната природа, в по-малко известни райони, криейки природни богатства. спираща дъха в залива Черна. Маршрутът се осъществява в естествена среда, когато река Черна се влива в Дунав. През цялото събитие ще бъдете придружени от членовете на екипа на Организатора, както и от оторизиран екскурзовод.

 

Внимание! Категорично е забранено да се отклонявате от маршрута, предложен и пресичан от групата участници!

Събитието е предназначено изключително за семейства с деца, които не е задължително да имат познания в боравенето с кану с лодки, като единственото правило е родителите да могат поне да знаят как да плуват.

 

ВАЖНО: Всички участници трябва да прочетат внимателно, да разберат и да се съгласят с всички условия, посочени по-долу, за да участват в това събитие.

 

Условия за участие

 

1. Подробности за събитието

Маршрутът, който ще бъде изминат, е разположен в район със забележителен туристически потенциал, но недостатъчно използван, при река Черна в река Дунав.

 

 2. Цел на събитието

- насърчаване на зеления туризъм и влажните зони в трансграничния регион Румъния - България;

- популяризиране на маршрутите в района набелязан за събитието ROW for FUN - Cerna Bay Adventure;

- възпитаване на участниците в духа на опазване на природата.

 

3. Кой може да участва

Всички участници трябва да знаят как да плуват и да знаят особеностите, зададени от специфичните условия, срещани върху течаща вода.

Събитието е предназначено изключително за семейства с деца. Непълнолетните могат да участват само с родител (потвърдено с ЛК на място), или въз основа на Декларацията за собствена отговорност, подписана от родителя (или законен настойник), който е запознат с настоящия регламент и поема заедно с участника рисковете и последиците от участието в това събитие.

Организаторите на ROW for FUN - Cerna Bay Adventure препоръчват да участват само тези, които са медицински годни и които умеят да плуват на минимално средно ниво.

В случай, че имате заболяване, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар, преди да пътувате с нас! Като не съобщавате на Организатора, че страдате от някакво заболяване, вие поемате пълния риск, произтичащ от това.

Имайте предвид, че ще прекарате часове в канута по водата, а времето понякога може да бъде трудно да се предвиди. Поради тази причина се препоръчва да сте добре оборудвани за събитието, на което присъствате. Ако сте правилно оборудвани, ще имате гаранцията, че дори и при по-малко време, пратката ще бъде приятно изживяване.

 

4. Оборудване

Оборудването е абсолютно задължително!

- шапка или кърпа за глава;

- облекло, подходящо за водни спортове, с UV защита;

- водоустойчиви панталони;

- лекарства, които знаете, че са често използвани и противоалергични (напр. Claritin);

- слънцезащитен крем;

- репелент;

- бутилка с вода за пиене.

 

5. Предупреждения

Време: Поради метеорологичните условия, за ваша сигурност може да се наложи частично или изцяло да промените маршрута, който ще пътувате. Тези промени ще бъдат направени съвместно с обяснението на всички варианти, но Организаторът ще бъде този, който ще вземе окончателното решение.

Инструкции на Организатора: Всички указания на Организатора ще се спазват без коментар, без да се опитват да повлияят на неговите решения.

Не минавайте пред  колоната, съответно пред член на екипа на Организатора, и не изоставайте зад члена на екипа на Организатора, който действа като пазител на групата. Не превишавайте времето за почивка, съобщено и наложено от Организатора.

Не напускайте групата, освен с информацията на Организатора. Не се отклонявайте от колективния маршрут.

Организаторът знае маршрута, ще ви води по безопасния маршрут, просто следвайте следите му. Дръжте разстояние най-малко 2 метра и максимум 3 метра между вас. Следвайте водача отпред. Не използвайте успокояващи лекарства.

Помогнете с всички сили и умения на хората в затруднение, не изоставяйте онези, които не могат да се движат, обадете се (уведомете) Организатора на място. За всяко спешно повикване 112.

 

6. Регистрация и валидиране на записите

Регистрацията се извършва чрез попълване на регистрационния формуляр, наличен тук, вдясно.

След попълване на формуляра регистрираното лице ще получи имейл, потвърждаващ регистрацията.

Регистрацията за това събитие е БЕЗПЛАТНА.

ВНИМАНИЕ: Последният ден на онлайн регистрацията е 7 август 2019 г.

Общо има 20 места.

Отказът / възлагането на място за регистрация трябва да бъде направено и обявено до 7 август 2019 г., 12:00 часа, на имейл адреса: office@aisser.ro.

Валидирането на регистрацията и раздаването на комплекта за участници ще се извърши в петък, 9 август 2019 г., между 18:00 и 19:30 часа, в спортен комплекс Оршова.

След валидиране на регистрацията, личната карта ще бъде представена, Декларацията ще бъде подписана на негова отговорност в случай на злополука и Списъкът на посетителите.

7. Оттегляне от събитието

ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото да спре участник в следните случаи:

той е бил контузен и Организатора вече не му позволява да продължи маршрута;

в изключителни случаи.

 

8. Безопасност на пътя

Други лодки могат да бъдат намерени по маршрута. Този факт дава на участниците задължение да бъдат предпазливи и да спазват правилата за безопасност и гражданско поведение, според случая. Всяка авария, включваща участниците в ROW for FUN, възникнала по време на събитието поради неспазването на правилата на събитието и правилата за безопасност и гражданско поведение, попада на отговорността на участниците в произшествието.

Участниците са отговорни за участието в това събитие, ОРГАНИЗАТОРЪТ не поема никакви задължения в случай, че някой от тях е ранен или ранен или други последствия, които могат да възникнат поради участието в това събитие.

ОРГАНИЗАТОРЪТ не поема отговорност за изгубени или забравени предмети по маршрута по време на събитието.

 

9. Отмяна на събитието

Организаторът си запазва правото да променя местонахождението на събитието по всяко време със задължение да уведомява участниците предварително за промените.

Организаторът си запазва правото да отмени / отложи събитието в изключителни случаи, при условие че всички участници бъдат уведомени предварително. В случай на неблагоприятни метеорологични условия и / или други специални условия, Организаторът си запазва правото да спре събитието или да промени часовите бариери. В случай на непреодолима сила ние разбираме събития, които биха могли да повлияят на безпроблемното протичане на събитието като: големи наводнения, природни бедствия или големи събития, които причиняват на Организатора да анулира ROW for FUN - Cerna Bay Adventure.

 

10 Aug 2019 09:30

Înscrie-te

Vrei mai multe detalii ? Ne poți contacta aici

Hartă traseu

UE RO GOV INTERREG