ПРИКЛЮЧЕНИЕ С КАЯК В ТРАНСГРАНИЧНАТА ЗОНА МЕЖДУ РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА АКТИВНИЯ ТУРИЗЪМ

Присъединете се към нас в нашето приключение, с което можете да се насладите на невероятни преживявания и незабравими емоции. Ще откриете един нов начин да разпуснете от напрегнатото ежедневие, като се озовете в една различна среда, с каяк/кану и гребло във водната шир. Невероятното усещане на свобода в компанията на неповторими природни, културни и исторически забележителности.

Чрез този туристически пакет за приключения бихме искали да популяризираме идеята на „зеления туризъм“, като един нетрадиционен вариант и едно изживяване сред природните дадености на региона. Нека заедно да се впуснем в това приключение с каяк/кану, като посетим девствени плажове и непознати брегове.

За всеки, който иска да се присъедини към нашето приключение и да избягате от сивото ежедневие, нека посети нашият туристически център да заяви лично участието си в събитието. Можете да вземете приятели, колеги или цялото семейство.

Предлаганият от нас туристически пакет, чрез проекта „Row Adwenture” е гъвкав и съобразен с индивидуалните предпочитания за всеки вкус. Ще имате свобода да изберете кога и колко дълго искате да карате каяк по туристичските маршрути.

Какво предлагаме?

✓ богато разнообразие от уникални каяк маршрути, идентифицирани в румънско-българския трансграничен регион;

✓ мобилно приложение с интерактивна карта с туристически маршрути - “RowAdventure”;

✓ необходимо оборудване – каяк, гребло, спасителна жилетка и всякаква друга необходима екипировка за да бъде вашето изживяване незабравимо;

✓ съвети и трикове, чрез които ще направите вашето приключение възможно най-красиво и запомнящо се.

Всичко това е абсолютно безплатно и без никакви такси!

Събитието „Row Adventure Tour“ е насочено към любителите на природата, като ще се проведе в околностите на р. Дунав, Област Видин, част от трансграничната зона между България и Румъния и чрез проекта „Row Adventure”.

Кой може да участва?

Събитието „Regatta Tour 2022“ ще се проведе в рамките на два дни и е предназначено за ограничен брой участници. Максималният брой участници е двадесет лица, а принципът на записване е докато се изчерпят наличните бройки.

Участниците поемат отговорност за физическата подготовка, която ще им бъде необходима за участието в събитието.

Какво предлагаме?

Оборудването ще бъде предоставено безплатно на участниците по време на приключението.

Специално закупеното оборудване е предназначено да обслужва ентусиазирани туристи и любители на природата от двете държави. Поради тази причина единтично оборудване има, както в Румъния - в туристическия център на Асоциацията за спортен клуб ACTIS, вгр. Кълъраш, така и в България - в туристическия центъра на Сдружение „Спорт за теб и мен – спортен клуб по кану-каяк“ на територията на община Белоградчик, област Видин.

Начало: 9:00 часа на 27.08.2022г.

- Туристически център „RowAdventure” намиращ се

на ул. П. Яворов 31, гр. Белоградчик, Област Видин – Спортна зала Белоградчик:

- Регистрация на участниците и окомплектоване на оборудването;

- Информация за маршрута, включващ точки на достъп, правила за провеждане и

туристически и исторически атракции;

Край: 16:30 часа на 3.09.2022г.

Оборудването ще бъде налично в деня и часа, които са определени от Сдружение „Спорт за теб и мен – спортен клуб по кану-каяк“ за провеждане на събитието. Участниците поемат отговорността по отношение на оборудването получено за участието им в събитието, включващо загуба, повредата или друг вид увреждане на екипировката. Наличието на някои от гореизброените повреди води до заплащане на еквивалентната му стойност или закупуването на идентично със същите технически спецификации, като загубеното или повреденото.

С всичко това казано, спрете да се колебаете и се присъединете към нас в едно върховно приключение по гребане!

Конкретни организационни подробности ще бъдат предоставени по телефона на всеки участник при регистрацията.

Rowing is the best way to discover natural beauties and to explore the Danube`s wild life!

27 Aug 2022 09:00

Înscrie-te

Vrei mai multe detalii ? Ne poți contacta aici

Hartă traseu

UE RO GOV INTERREG