Pentru toți amatorii de aventură lansăm invitația de a veni alături de noi, timp de o săptămână, într-o aventură unică pe Dunăre, pentru un strop de relaxare, multă adrenalină și voie bună!

Încet, dar sigur, descoperim caiacul, ca mijloc de evadare din rutina zilnică, motiv de relaxare, descoperim o nouă pasiune. În ceea ce privește agrementul, sportul nautic a întrat în topul preferințelor celor ce doresc acel moment de liniște în natură. Din aceste considerente am dezvoltat proiectul „Row Adventure”, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor turiștilor de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut, activ și, totodată, cât mai deconectant de tot ceea ce reprezintă cotidianul în viața noastră.

ROW for FUN – Dunav Regatta vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a amatorilor de aventură, care au o condiție fizică excelentă și un nivel de pregătire foarte bun în utilizarea ambarcațiunilor de tip caiac, pe apă curgătoare.

Am adunat totul ca pentru propria noastră familie: echipament performant (caiace, veste de salvare cu flotabilitate superioară), cei mai buni ghizi turistici brevetați și pe noi înșine să îți fim alături în marea aventură pe Dunăre.

Acest eveniment NU este o competiție!

ROW for FUN – Dunav Regatta este un eveniment sportiv fără costuri de înscriere, destinat unui număr limitat de participanți – 20 de persoane.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să citiți Informații traseu, Program eveniment și Regulament de participare.

 

INFORMAȚII TRASEU

Tip aventură: Aventură de 7 zile, în care ne plimbăm cu caiace, pe Dunăre, fiind însoțiți de un ghid turistic, pentru a descoperi obiectivele atractive din zonă și spectacolul naturii lacustre de pe Dunăre. Alternativ, vom petrece cele 6 nopți la hotel și în mijlocul naturii, la cort.

Tip ambarcațiuni: Caiace de 1 și 2 persoane

Link traseu - https://www.rowadventure.eu/trasee/traseu-vidin-lom

Traseul este destinat exclusiv avansaților, acesta având un grad ridicat de dificultate, astfel că poate fi practicat doar de persoanele experimentate, care sunt familiarizate cu aceste tipuri de ambarcațiuni și care au experiență în manevrarea de caiace pe apă curgătoare. 

Obiective turistice din zonă:

- obiective naturale: Rocile din Belogradchik, Peștera Venetsa, Oreshets, Insula Ibisha (alias Tsibar), Parc „Hristo Botev”.

- obiective cultural-istorice:, Muzeul de Istorie Lom, Galeria de Artă „Kiril Petrov”, cetatea medievală Stone" – Oryahovo, Muzeul Național - Steamer "Radetzky".

 

PROGRAM EVENIMENT

 • 10 august, începând cu ora 12:00 -  Han Madonna (114 Road Belogradchik - Lom, Yanovets Village, zip code 3949)

- înregistrarea participanților;

- formalitățile pentru cazarea participanților care au domiciliul în afara localității Belogradchik, la o distanță minimă de 50 km;

- predarea kiturilor de participare;

- ședința tehnică pentru prezentarea programului evenimentului pe parcursul celor 7 zile.

 

 • 11 august, începând cu ora 09:00

- călătorie cu mașina către punctul de plecare al traseului;

- prezentarea și testarea ambarcațiunilor;

- parcurgerea traseului pe fluviul Dunărea, traseul Novo Selo- Archar;

- campare în zona regiunii Vidin.

 

 • 12 august, ora 08:30

- dezafectare zonă camping;

- parcurgerea traseului pe fluviul Dunărea;

- deplasare cu mașini de la Archar la Hanul Madonna;

- cazarea participanților la Han Madonna;

- program de vizitare a obiectivelor turistice din Belogradchik.

 

 • 13 august, ora 08:30

- prezentarea traseului Archar-Lom;

- călătoria cu mașina către punctul de plecare al traseului;

- parcurgerea traseului pe fluviul Dunărea, ruta Archar-Lom;

- campare în zona Lom.

 

 • 14 august, ora 09:00

- dezafectare zona camping;

- parcurgerea traseului pe fluviul Dunărea, zona Lom-Kozloduy;

- campare în zona Kozloduy.

 

 • 15 august, ora 09:00

- dezafectare zonă camping;

- parcurgere traseu pe fluviul Dunărea;

- deplasare cu mașini de la Oryahovo la Hanul Madonna;

- cazare la Han Madonna.

 

 • 16 august, ora 09:00
 • impresii și recomandări ale participanților referitoare la evenimentul Dunav Regatta
 • încheiere eveniment.

 

OBSERVAȚII

 • Evenimentul ROW for FUN – Dunav Regatta este destinat unui număr limită de participanți (20 de persoane), de nivel avansat, care au pregătirea fizică necesară parcurgerii traseului de pe Dunăre, padelând la un nivel moderat, pe durata mai multor ore;
 • Înscrierea la eveniment se face exclusiv online, pe website-ul www.rowadventure.eu, secțiunea destinată exclusiv acestuia;
 • Echipamentul de campare este oferit participanților cu titlu de închiriere GRATUITĂ exclusiv pe durata evenimentului, predarea acestuia urmând a fi realizată în ziua și în locul specificate de Organizator;
 • Cazarea gratuită la Han Madonna este oferită exclusiv participanților care au domiciliul în afara localității Belogradchik, la o distanță de minim 50 km;   
 • Traseul ROW for FUN – Dunav Regatta este accesibil doar persoanelor experimentate, cărora le recomandăm antrenament înainte – cel puțin trei ieșiri mai lungi pe o apă curgătoare. De asemenea se recomandă o mai mare grijă în hidratare, alimentație și echiparea minimă pentru toți participanții.

 

KITUL DE EVENIMENT

Pachetul de eveniment conține următoarele:

 • Kitul de participant, oferit cu titlu gratuit: Rucsac rezistent la apă, mănuși, tricou, șapcă, pelerină de ploaie, breloc, pix, agendă, memory-stick (64 gb);
 • Kitul de campare, oferit cu titlu de închiriere pe parcursul evenimentului: cort, sac de dormit, echipament și accesorii campare.

LIMITĂ DE ÎNSCRIERI

Înscrieri se pot face doar ONLINE, pe website-ul www.rowadventure.eu, secțiunea destinată exclusiv evenimentului (în limita locurilor disponibile).

 

 

REGULAMENT de PARTICIPARE

 

CARACTERISTICI

ROW for FUN – Dunav Regatta este un eveniment nautic, ce se va desfăşura în perioada 10 – 16 august, în zona de nord-vest a Bulgariei. Prin acest eveniment ne propunem să promovăm turismul verde, prin explorarea, la padele, a unor trasee identificate pe Dunăre în Bulgaria, în inima naturii lacustre, în zone mai puțin cunoscute, ce ascund o bogăție naturală uluitoare de-a lungul Dunării. Pe toată durata evenimentului veți fi însoțiți de către membrii echipei Organizatorului, precum și de către un ghid turistic autorizat.

Sunt strict interzise abaterea de la traseul propus și străbătut de grupul de participanți, precum și abandonarea zonei de campare.

Evenimentul este destinat exclusiv persoanelor care au un nivel avansat în caiac-canoe, care știu să înoate și care au o pregătire fizică adecvată parcurgerii traseelor pe Dunăre, pe durata mai multor ore.

IMPORTANT: Toți participanții trebuie să citească atent, să înțeleagă și să fie de acord cu toate condițiile prezentate mai jos, pentru a putea participa la acest eveniment.

 

 

Condiții de participare

1. Detalii eveniment

Traseele ce vor fi parcurse se află într-o zonă cu potențial turistic remarcabil, însă insuficient exploatat, pe fluviul Dunărea.

 

2. Obiectivul evenimentului

- promovarea turismului verde;

- popularizarea traseelor din zona vizată prin evenimentul ROW for FUN – Dunav Regatta

- educarea participanților în spiritul protejării naturii.

 

3. Cine poate participa

OBLIGATORIU toți participanții trebuie să știe să înoate și să cunoască particularitățile date de condițiile specifice întâlnite pe apă curgătoare.

Vârsta minimă* de înscriere este 16 ani*.

Minorii pot participa doar fie însoțiți de un părinte (se confirmă cu C.I. la fața locului), fie în baza Declarației pe propria răspundere semnată de părintele (sau tutorele legal), care ia la cunoștință acest Regulament și își asumă, alături de participant, riscurile și implicațiile participării la acest eveniment. Participanții minori neînsoțiți vor veni la eveniment cu Declarația semnată de către părinte/tutore.

Organizatorii ROW for FUN – Dunav Regatta recomandă participarea doar persoanelor care sunt apte de efort din punct de vedere medical și care au experiență în utilizarea ambarcațiunilor de tip caiac, știu să înoate la un nivel minim mediu și au mai înnoptat în mijlocul naturii, în cort.

În caz ca suferiți de o boală vă recomandăm să vă consultați medicul înainte de a parcurge traseul alături de noi! Neanunțând Organizatorul că suferiți de vreo boală, vă asumați întregul risc ce decurge din acest lucru.

Rețineți că veți petrece ore întregi/zi padelând pe Dunăre, iar vremea poate fi uneori greu de prognozat. Din această cauză este recomandat să fiți bine echipați pentru evenimentul la care participați. Fiind corespunzător echipați veți avea garanția că și în caz de vreme mai puțin bună, expediția vor fi o experiență plăcută.

____________

* Se consideră vârsta împlinită la data desfășurării evenimentului.

 

4. Echipament

Echipamentul este absolut Obligatoriu!

- șapcă sau bandană;

- îmbrăcăminte adecvată sporturilor nautice, cu protecție UV;

- haine lungi pentru seară;

- pantaloni impermeabili;

- medicamente pe care știți că le folosiți de regulă și antialergice (de exp.: Claritin)

- cremă de soare;

- soluție împotriva țânțarilor;

- izopren/ saltea;

- recipient de hidratare.

 

5. Atenționări

Vremea: Este posibil ca din cauza condițiilor meteorologice, pentru securitatea dumneavoastră, să fie necesară schimbarea parțială sau în întregime a traseului ce urmează a fi parcurs. Aceste schimbări se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar Organizatorul va fi cel care va lua hotărârea finală.

Indicații Organizator: Se vor respecta întocmai toate indicațiile Organizatorului fără comentarii, fără a încerca să influențați deciziile lui.

Nu depășiți capul de coloană, respectiv membru al echipei Organizatorului și nu insistați pentru a rămâne în urma membrului echipei Organizatorului, care are rol de închizător al grupului. Nu depășiți timpul de pauză comunicat și impus de Organizator.

Nu ieșiți din grup decât cu informarea Organizatorului. Nu vă abateți cu nimic de la traseul colectiv.

Organizatorul știe ruta, va conduce pe traseul sigur, țineți doar urma lui. Păstrați distanța de minim 2 metri și maxim 3 metri între voi. Țineți pasul cu cel din față. Nu consumați medicamente de liniștire.

Ajutați cu toate forțele și priceperea pe cei aflați în dificultate, nu-i abandonați pe cei aflați în imposibilitatea de a se deplasa, chemați (anunțați) Organizatorul la fața locului. Pentru orice urgență apelați numărul de telefon 112.

 

6. Înscrieri și validarea înscrierilor

Înscrierea se face prin completarea Formularului de înscriere

Înscrierea la acest eveniment este GRATUITĂ.

În total sunt disponibile 20 de locuri.

Renunțarea/cedarea unui loc de înscriere trebuie făcută și anunțată până înainte de data evenimentului la adresa de mail: office@aisser.ro.

Validarea înscrierilor și ridicarea kitului de participant vor avea loc luni, 10 august, între orele 12:00 și 14:00, la Hanul Madonna din Belogradchik, Bulgaria.

La validarea înscrierii se va prezenta cartea de identitate, se vor semna Declarația pe propria răspundere în caz de accident și Lista de prezență.

 

7. Retragerea din eveniment

ORGANIZATORUL își rezervă dreptul de a opri un participant în următoarele cazuri:

 • s-a accidentat și starea nu-i mai permite continuarea traseului;
 • în cazuri excepționale.

 

8. Siguranța pe traseu

Pe traseu se pot întâlni alte ambarcațiuni și animale domestice. Acest fapt atrage asupra participanților obligația de a fi prudenți și de a respecta regulile de siguranță și conduită civică, după caz. Orice accident în care sunt implicați participanții de la ROW for FUN, survenit în timpul desfășurării evenimentului din nerespectarea regulilor evenimentului și a regulilor de siguranță și conduită civică, va fi în responsabilitatea celor implicați în accident.

Participanții sunt responsabili pentru participarea la acest eveniment, ORGANIZATORUL nu își asumă niciun fel de obligație în cazul în care vreunul dintre aceștia se rănește sau se accidentează sau alte consecințe ce pot apărea din cauza participării la acest eveniment.

ORGANIZATORUL nu își asumă răspunderea pentru obiectele pierdute sau uitate pe traseu în timpul evenimentului.

 

9. Anularea evenimentului

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica locația de derulare a evenimentului în orice moment, cu obligativitatea de a anunța participanții despre respectivele modificări în prealabil.

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula/amâna evenimentul în cazuri excepționale, cu condiția ca toți participanții să fie anunțați în prealabil. În cazul unor condiții meteorologice nefavorabile sau/și alte condiții speciale, Organizatorul își rezervă dreptul de a opri evenimentul sau de a modifica barierele orare. În caz de forță majoră se înțeleg evenimentele care ar putea influența buna desfășurare a evenimentului cum ar fi: inundații majore, dezastre naturale sau evenimente majore care îl determină pe Organizator să anuleze ROW for FUN.

 

10. Măsuri împotriva răspândirii infecției cu noul coronavirus (COVID-19)

- au fost realizate provizii suplimentare de igienă pentru membrii echipei organizatoare și participanții la eveniment, inclusiv săpun/gel dezinfectant/șervețele dezinfectante etc.,prosoape de hârtie și măști de unică folosință

- servirea meselor/ședința tehnică se va realiza în aer liber, respectiv terase, spații amenajate conform măsurilor luate împotriva răspândirii infecției cu noul coronavirus;

- se va urmări permanent situația locală a evoluției infecțiilor cu COVID-19;

- informarea în rândul membrilor echipei organizatoare, precum și tuturor participanților la eveniment cu privire la regulile privind evitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus-Covid-19, informare realizată la sosirea tuturor participanților.


 

За всички любители на приключенията отправяме поканата, чрез която да се присъедините към нас в една незабравима седмица на уникално приключение по течението на река Дунав. Обещаваме ви много забавление, незабравими емоции и приключения!

Бавно, но сигурно ние открихме каяка, като средство за бягство от ежедневието. По отношение на свободното време много от водните спортове влязоха в графата „предпочитани“ за всеки, които иска да избяга сред природата, далеч от градския шум. Поради тези причини ние разработихме проекта „Row Adventure“, за да отговорим на нуждите на туристите, които имат желание да прекарат свободното си време приятно, активно и незабравимо сред природата.

ROW for FUN - Dunav Regatta посреща любителите на природата и приключенията, които имат отлична физическа кондиция и много добро ниво в практикуването на гребане в каяк по течаща вода.

Осигурихме всичко необходимо за да се чувстваме максимално подготвени и осигурени - каяци, спасителни жилетки с отлични показатели, най-добрите патентовани туристически водачи и себе си, за да бъдем с вас на голямото приключение по река Дунав.

Това събитие НЕ е състезание!

ROW for FUN - Dunav Regatta е спортно събитие без регистрационни разходи, предназначено за ограничен брой участници - 20 души.

За повече подробности относно събитието, моля, прочетете информация за маршрута, график на събитията и правилата за участие.

 

ИНФОРМАЦИЯ

Тип приключение: 7-дневно приключение, в което ще се разхождаме с каяци, по река Дунав, придружени от туристически водач, за да открием атрактивните места в района на река Дунав. Ще прекараме шест нощувки в палатка сред природата.

Тип лодка: Каяци за 1 и 2-ма души.

 

Маршрут - https://www.rowadventure.eu/trasee/traseu-vidin-lom

Маршрутът е предназначен изключително и само за напредналите, има висока степен на трудност, така че може да се практикува само от опитни туристи, които са запознати с този тип лодки и имат опит с гребането в каяк.

- природни забележителности: Белоградчишките скали, пещерата Венеца, Орешец, остров Ибиша (известен още като Цибър), Парк "Христо Ботев".

- културно-исторически цели: Исторически музей Лом, Средновековната крепост "Камъка" – Оряхово, Национален музей-параход "Радецки".

 

ПРОГРАМА ЗА СЪБИТИЯ

• 10 август, с начален час 12:00 - Хан Мадона (път Белоградчик 114 - Лом, с. Яновец, пощенски код 3949):

- регистрация на участници;

- Ще се настаняват участници, пребиваващи извън град Белоградчик, на минимално разстояние от 50 км;

- предаване на комплекти за участие;

- техническата среща за представяне на програмата на събитието през следващите дни.

 

• 11 август, с начало 09:00:

- пътуване с кола до началната точка на маршрута

- представяне и тестване на лодки

- преминаване на маршрута по река Дунав, Ново село-Арчар

- къмпинг във Видинска област

 

• 12 август, 08:30 ч.

- Събиране на екипировката от къмпинг зоната

- шофиране от с. Арчар до Хан Мадона

- настаняване на участници в Хан Мадона

- програма за разглеждане на забележителности в Белоградчик

 

• 13 август, 08:30 ч.

- представяне на маршрута Арчар-Лом

- пътуване с кола до началната точка на маршрута

- преминаване на маршрута по р. Дунав, маршрут Арчар-Лом

- къмпинг в района на гр. Лом

 

• 14 август, 09:00 ч.

- Събиране на екипировката от къмпинг зоната

- преминаване на маршрута по р. Дунав, район Лом-Козлодуй

- къмпинг в района на гр. Козлодуй

 

• 15 август, 09:00 ч.

- Събиране на екипировката от къмпинг зоната

- маршрут по река Дунав

- шофиране от Оряхово до хотел Хан Мадона

- настаняване в Хан Мадона

 

• 16 август, 21:00 ч.

• впечатления и препоръки на участниците относно събитието на регатата по река Дунав

• заключително събитие

 

ЗАБЕЛЕЖКИ

• Състезанието ROW for FUN - Dunav Regatta е предназначено за ограничен брой участници (20 души) с напреднало ниво за гребане в лодки каяк, които имат необходимата физическа подготовка за преминаване на маршрутите по река Дунав;

 • Регистрацията за събитието се извършва изключително онлайн, на уебсайта www.rowadventure.eu в раздел създаден специално за това;

• Къмпинг оборудването се предлага на участниците безплатно по време на събитието, като  доставката му ще се извърши в деня и на мястото, посочено от Организатора;

• Безплатно настаняване в Хан Мадона се предлага само за участници, живеещи извън Белоградчик, на разстояние поне 50 км;

Маршрутът ROW for FUN - Dunav Regatta е предназначен за участници с опит в гребането, като препоръчваме да тренират преди събитието - поне три по-дълги похода по течаща вода. Към всички участници препоръчваме да се грижат за хидратацията си и минимално оборудване.

 

СЪБИТИЯ ЗА СЪБИТИЯ

Промоционалният пакет за събитието съдържа следното:

• Комплект за участниците, предлаган безплатно: водоустойчива раница, ръкавици, тениска, шапка, дъждобран, ключодържател, химикалка, дневник, флашка с памет (64 gb);

• Къмпинг комплект, предлаган безплатно по време на събитието: палатка, спален чувал, къмпинг оборудване и аксесоари.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрациите могат да се правят само ОНЛАЙН, на уебсайта www.rowadventure.eu в раздел създаден специално за това. След изчерпване на свободните места вашата регистрация ще бъде отхвърлена.

 

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ROW for FUN - Dunav Regatta е спортно събитие, което ще се проведе от 10 до 16 август в северозападната част на България. Чрез това събитие ние целим да популяризираме зеления туризъм, като изследваме някои интересни и непопулярни маршрути по река Дунав в България. Ние искаме да се пренесем в сърцето на природата по поречието на река Дунав, в по-малко известни райони, които крият невероятно природно богатство. През цялото събитие ще бъдете придружени от членове на екипа на Организатора, както и от оторизиран екскурзовод.

 Категорично е забранено да се отклонявате от маршрута, предложен и пресичан от групата участници, както и да изоставяте къмпинг зоната.

Събитието е предназначено за хора, които имат опит в гребането с каяк, умеят да плуват и имат адекватна физическа подготовка за преминаване на маршрутите по река Дунав, в продължение на няколко часа.

ВАЖНО: Всички участници трябва да прочетат внимателно, да разберат и да се съгласят с всички условия, представени по-долу, за да участват в това събитие.

 

УСЛОВИЯ НА УЧАСТИЕ

1. Детайли за събитието

Маршрутите, които ще бъдат пътувани, са в район със забележителен туристически потенциал, но недостатъчно използван, като всички са по поречието на река Дунав.

 

2. Цел на събитието:

- насърчаване на зеления туризъм;

- популяризиране на маршрутите в целевата зона на проекта, чрез събитието ROW for FUN - Dunav Regatta;

- възпитаване на участниците в духа на екологичните принципи и опазване на природата.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всички участници трябва да знаят как да плуват и да са запознати с особеностите на речния туризъм.

Минимална възраст за регистрация е навършени 16 години.

Непълнолетните могат да участват само придружени от родител (потвърдено на място), или въз основа на Декларацията за собствена отговорност, подписана от родителя (или законен настойник), който се е запознал с настоящия регламент и поема заедно с участника рисковете и последиците от участието му в това събитие. Непридружени малолетни участници трябва да дойдат на събитието с Декларацията, подписана от родителя / настойника.

3. Организаторите на ROW for FUN - Dunav Regatta препоръчват участието само на лица, които са здрави и имат опит в гребането с каяци, знаят да плуват на минимално средно ниво и са прекарвали нощ сред природата, в палатката.

Ако страдате от някакво заболяване Ви препоръчваме да се консултирате с вашия лекар, преди да се запишете в събитието. Ако не уведомите Организатора, че страдате от заболяване, вие поемате пълния риск, произтичащ от това.

Имайте предвид, че ще прекарате часове на ден, като гребете в каяк в река Дунав. Времето понякога е трудно да се предвиди. Поради тази причина се препоръчва да сте добре оборудвани за събитието, на което присъствате. Ако сте добре оборудвани, ще имате гаранция, че дори и при не много хубаво време експедицията ще бъде едно приятно изживяване за вас.

 

4. Екипировка:

Абсолютно задължителна екипировка:

- шапка;

- облекло, подходящо за водни спортове, с UV защита;

- дълги дрехи за вечерта;

- водоустойчиви панталони;

- лекарства, които знаете, че използвате редовно и антиалергични лекарства (напр. Claritin);

- слънчев лосион;

- разтвор срещу комари;

- изопрен / матрак;

- контейнер/бутилка за хидратация.

 

5. Предупреждения

Време: Поради метеорологичните условия може да се наложи частично или напълно да променим маршрута, който сме планирали, като това е единствено за ваша безопасност. Тези промени ще бъдат направени по взаимно съгласие с обяснението на всички варианти, но Организаторът ще бъде този, който ще вземе окончателното решение.

Инструкции на Организатора: Всички инструкции на Организатора ще се следват точно без коментари, без да се опитвате да повлияете на неговите решения.

Не надвишавайте главата на колоната, съответно член на екипа на Организатора и не настоявайте да бъдете оставени от члена на екипа на Организатора, който действа като шкафче на групата. Не превишавайте времето за почивка, съобщено и наложено от Организатора.

Не напускайте групата, освен ако не информирате Организатора. Не се отклонявайте от колективния маршрут.

Организаторът знае маршрута, той ще гребе по безопасния маршрут, просто го следвайте. Спазвайте минимално разстояние от 2 метра и максимум 3 метра между вас. Продължавайте напред. Не приемайте успокоителни.

Помогнете с всички сили и умения на тези, които са в затруднение, не изоставяйте тези, които не могат да се движат бързо, обадете се или обявете на Организатора за възникнал проблем. За всяка спешна ситуация се обадете на телефон 112.

 

6. Регистрации и валидиране на регистрации

Регистрацията се извършва чрез попълване на Регистрационния формуляр.

Регистрацията за това събитие е БЕЗПЛАТНА.

При разпределение на общо 20 места Анулирането / прехвърлянето на място за регистрация трябва да бъде направено и обявено преди датата на събитието на имейл адреса: office@aisser.ro.

Валидирането на регистрациите и раздаването на комплектите на участниците ще бъде в понеделник, 10 август, между 12:00 и 14:00 часа, в хотел Хан Мадона в с. Яновец, България.

Потвърждението на регистрацията ще се осъществява с представяне на документ за самоличност - личната карта.  

Също така ще бъдат подписани Декларацията за собствена отговорност в случай на злополука и Списък на присъстващите.

 

7.ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото да спре участник в следните случаи:

• ако същият се контузи и състоянието му вече не позволява да продължи експедицията;

• в изключителни случаи.

По време на преходите можем да срещнем големи плавателни съдове, животни и другу, което  налага участниците да бъдат предпазливи и да спазват правилата за безопасност и гражданско поведение. Всяка авария, възникнала по време на събитието поради неспазване на правилата на събитието и правилата за безопасност и гражданско поведение, ще бъде отговорност на участникът в произшествието.

Участниците носят цялата си отговорност за участие в това събитие, ОРГАНИЗАТОРЪТ не поема никакво отговорност в случай, че някой е ранен поради участие в това събитие.

ОРГАНИЗАТОРЪТ не поема отговорност за изгубени или забравени предмети по маршрута по време на събитието.

 

8. Отмяна на събитието

Организаторът си запазва правото да променя мястото на събитието по всяко време със задължението да уведомява предварително участниците за такива промени.

Организаторът си запазва правото да отмени / отложи събитието в изключителни случаи, при условие че всички участници бъдат уведомени предварително. В случай на неблагоприятни метеорологични условия и / или други специални условия, Организаторът си запазва правото да спре събитието или да промени програмата. В случай на непреодолима сила, имаме предвид събития, които биха могли да повлияят на безпроблемното протичане на събитието като: големи наводнения, природни бедствия или други от подобен тип Организаторът може да анулира събитието.

10. Мерки срещу разпространението на новата коронавирусна инфекция (COVID-19)

- за членовете на екип на Организатора и участниците в събитието ще бъдат подготвени допълнителни хигиенни консумативи - сапун / дезинфектант гел / дезинфектантни кърпички и др., хартиени кърпи и маски за еднократна употреба.

- храненето и техническата среща ще се проведат на открито – тераси или други открити пространства, като същите ще бъдат разпределени според мерките предприети срещу разпространението на инфекцията с новия коронавирус;

- локалната ситуация с развитието на COVID-19 ще бъде наблюдавана постоянно;

- при пристигането на всички участници и екипа на Организатора, всички ще бъдат информирани за правилата как да се избегне разпространението на инфекцията с новия коронавирус-Covid-19.

10 Aug 2020 12:00

Înscrie-te

Vrei mai multe detalii ? Ne poți contacta aici

Hartă traseu

UE RO GOV INTERREG