Noutăți

și articole
ROW for FUN - Kayak Special Tours

ROW for FUN - Kayak Special Tours

Luna lui „Cuptor” deschide seria mult-așteptată de aventuri pe apă, cu caiacele!

După o lungă perioadă de precipitații și inundații ce au avut loc în lunile mai și iunie, în sfârșit putem da startul evenimentelor în cadrul proiectului nostru de suflet „Row Adventure”!

Primele două aventuri le-am dedicat cu drag și bucurie celor mai speciali dintre noi, alături de care am petrecut acest început de lună la Constanța.

Evenimentele derulate simbolic sub denumirea `Kayak Special Tour`, care vin să deschidă seria de acțiuni pilot ROW for FUN în cadrul proiectului nostru, au un obiectiv foarte important, și anume spargerea barierelor sociale și sprijinirea persoanelor care suferă de diferite dizabilități fie fizice, fie mentale.

Dizabilitatea în sine, indiferent de ce tip este, reprezintă o sursă de stigmatizare în societatea noastră. Prin tipul de evenimente nautice organizate și prin echipamentele special achiziționate pentru persoanele cu dizabilități urmărim să promovăm libertatea de mișcare și să le oferim un strop de bucurie, prin a le angrena în diferite activități recreative și distractive.

UE RO GOV INTERREG