Noutăți

și articole
Cerna Bay Adventure

Cerna Bay Adventure

Orșova este destinația unde organizăm primul eveniment ROW for FUN destinat exclusiv familiilor cu copii.
Dăm startul acestui weekend cu o expediție cu canoea pe apele râului Cerna, care se varsă în Dunăre.

Orşova, oraş liniştit aflat la intrarea în cel mai frumos sector al Dunării, Clisura Dunării, ne aşteaptă să îi vizităm frumoasa mănăstire Sfânta Ana de pe dealul Moşului, care veghează de sus asupra localității, Hidrocentrala Porţile de Fier (cea mai mare de pe fluviul Dunăre) de la povestea construcţiei grandioase cu toate sacrificiile ei, scufundarea aşezărilor vechi și pline de istorie, până în… sala turbinelor. Tot Orşova nouă ne aşteaptă să pătrundem în frumoasa lume a Parcului Natural Porţile de Fier, cu istorie, legende, monumente şi peisaje unice.

Evenimentul ROW for FUN – Cerna Bay Adventure vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a familiilor amatoare de aventură, fiind fără costuri de înscriere, dar la care poate participa un număr limitat de participanți – 20 de persoane.

Tip eveniment: Aventură de o zi, în care ne plimbăm cu canoea în Golful Cerna, însoțiți fiind pe întregul traseu de un ghid turistic, pentru a descoperi obiectivele atractive din zonă și spectacolul naturii lacustre.

 

UE RO GOV INTERREG