Noutăți

și articole
Aventura ROW for FUN 2020 a început!

Aventura ROW for FUN 2020 a început!

În luna iulie am deschis seria evenimentelor ROW for FUN cu două aventuri pe Dunăre cu caiacele pe traseul Vidin - Lom din Bulgaria

ROW for FUN Novo Selo - Archar Adventure (9 - 12 iulie) și ROW for FUN Archar - Lom Adventure (9 - 11 iulie) au fost primele două acțiuni pilot organizate în această vară în Bulgaria.

La aceste evenimente au participat iubitori de natură și amatori de aventură și sporturi nautice, care știu să înoate și au un nivel de pregătire ridicat în utilizarea ambarcațiunilor de tip caiac, pe apă curgătoare.

Obiectivul organizării acestor aventuri pe Dunăre a fost de a promova turismul verde, prin explorarea, la padele, a unor trasee identificate pe Dunăre în zona Belogradchik – districtul Vidin, Bulgaria, în inima naturii, în zone mai puțin cunoscute, ce ascund o bogăție naturală uluitoare, ce a rodit de la an la an, pentru a ne oferi nouă un spectacol unic și atât de divers prin flora și fauna existente de-a lungul Dunării.


Anul trecut a fost destinat evenimentelor pilot pe Dunăre de-a lungul țărmului românesc, iar anul acesta aventurile lacustre se vor derula în Bulgaria, unde vom vizita zone mirifice din nord-vestul țării. 

În noua serie de aventuri ROW for FUN, așa cum te-am obișnuit încă din etapa demarată în vara anului trecut, îți promitem experiențe inedite, unice și memorabile. Începând cu acest prim eveniment din 2020 vă invităm să explorăm tărâmurile Bulgariei, încărcate de istorie fascinantă, cultură și civilizație balcanice.

În noile aventuri ROW for FUN te așteaptă plimbări cu ambarcațiuni ușoare pe canale de o frumusețe răpitoare, pe apele curgătoare ale bătrânului fluviu Dunărea, o sumedenie de activități recreative și multă voie bună alături de oameni care împărtășesc aceleași pasiuni cu tine, pentru frumusețea naturii și aventura la padele.

 

UE RO GOV INTERREG