Noutăți

și articole
A început marea Aventură pe Dunăre, de la A… la Z e n

A început marea Aventură pe Dunăre, de la A… la Z e n

Luna iulie ne zâmbește cu raze de soare arzătoare pentru a ne crea toate auspiciile, astfel încât să putem da startul mult-așteptatei aventuri pe Dunăre, cu caiace și canoe, în lung și-n lat, în aval și în amonte.

Prin trasee pitorești în zone lacustre mirifice descoperim unicitatea și diversitatea ecoturismului pe apele curgătoare ale Dunării în expediții cu caiace. Row for Fun - Lower Danube Advenure și Danubian Adventure au fost organizate în perioadele 10 - 13 iulie și 13 - 16 iulie, pentru a ne aventura, la padele, de la Oltenița la Călărași și de la Călărași până la Cernavodă.

Pentru cei 40 de iubitori de aventură, Dunăre și sporturi nautice, am pregătit totul ca pentru propria noastră familie: echipament performant (caiace, veste de salvare cu flotabilitate superioară), ghizi turistici brevetați și pe noi înșine cu tot suportul nostru material (pus la dispoziție prin proiectul „Row Adventure”) și, mai ales, uman, prin sprijin, instructaj și multă voie bună, în aval în marea aventură pe Dunăre.

Evenimentele, derulate sub denumirea simbolică – ROW for FUN, nu sunt competiții și nu au costuri de înscriere, fiind destinate unui număr limitat de participanți – 20 de persoane/ eveniment (după caz - vezi Regulament participare al fiecărui eveniment în parte).

 

Încet, dar sigur, descoperim caiacul ca mijloc de evadare din rutina zilnică, motiv de relaxare... descoperim o nouă  p a s i u n e.

În ceea ce privește agrementul, sportul nautic a întrat în topul preferințelor celor ce doresc acel moment de liniște în natură.

Din aceste considerente am dezvoltat proiectul „Row Adventure” și traseele turistice pe Dunăre, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor turiștilor aventurieri de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut, activ și, totodată, cât mai deconectant de tot ceea ce reprezintă cotidianul în viața noastră.

 

Prin evenimentele ROW for FUN invităm alături de noi toți iubitorii de natură, amatorii de aventură, cu experiență sau nu în utilizarea ambarcațiunilor de tip caiac sau canoe, pe apă curgătoare, dar, neapărat, care știu să înoate (Safety always comes first!).

Dacă vreți să evadăm împreună din haosul urbei aglomerate, într-o aventură unică pe Dunăre, pentru un strop de relaxare, adrenalină și multă voie bună, vă așteptăm cu drag să vă înscrieți la evenimentele noastre și vă promitem că veți trăi o experiență de neuitat!

Pentru a vă înscrie, tot ce trebuie să faceți este să urmăriți website-ul nostru, secțiunea Evenimente, unde vom posta detalii imediat ce vom stabili toate datele pentru următoarea aventură nautică. Atenție! Locurile sunt limitate, criteriul de participare fiind „Primul venit, primul servit”!

 

UE RO GOV INTERREG