Noutăți

și articole
Medalie de aur pentru CSM Călărași, la Campionatele Europene de Canotaj

Medalie de aur pentru CSM Călărași, la Campionatele Europene de Canotaj

În perioada 9 - 11 octombrie a avut loc la Poznan, în Polonia, Campionatul European de Canotaj pentru Seniori.

Adriana Ailincăi (CSM Călărași) și Iuliana Buhuș au câștigat Finala probei de dublu rame, cea mai titrată barcă din istoria canotajului românesc, și au urcat România pe primul loc al podiumului.

Un alt sportiv legitimat la CSM Călărași, Alexandru Chioseaua, a obținut o medalie de argint, în finala probei de 8+1, alături de Florin Lehaci, Constantin Radu, Sergiu Bejan, Vlad Aicoboae, Constantin Adam, Florin-Arteniu Fîntînariu, Ciprian Huc și Adrian Munteanu.

La această competiție, România a câștigat șase medalii (patru medalii de aur, una de argint și una de bronz).

„Aceste rezultate formidabile merită respectul și prețuirea tuturor!
Felicitări canotorilor, antrenorilor, FR Canotaj, Ministerului Tineretului și Sportului, antrenorilor Daniel Bănățeanu și Eugen SuciuCSM Călărași și tuturor celor implicați în obținerea acestor rezultate înălțătoare! Suntem tare mândri de faptul că munca noastră, a tuturor, depusă în condiții nu tocmai ușoare și pe parcursul unui complicat an COVID 19, a fost răsplătită cu un asemenea succes. Aceste rezultate formidabile merită tot respectul și aprecierea. Iată că se poate! Călărașiul are oameni de aur!“, a declarat directorul CSM Călărași, Dumitru Chirilă.

Sursă: InfoMuntenia.ro

UE RO GOV INTERREG