Noutăți

și articole
End of summer seasson | Regată cu caiacele, pe apele curgătoare ale Dunării

End of summer seasson | Regată cu caiacele, pe apele curgătoare ale Dunării

Iată-ne ajunși în momentul de rămas-bun de la aventurile cu caiacul pe Dunăre!

Și pentru a o face într-un mod emblematic, ultima aventură marca Rowing Adventure in CBC area pe anul acesta ne-a bucurat sufletul și ne-a dezmorțit mințile în cea din urmă regată organizată pe 2021 pe apele curgătoare ale Dunării.

Șapte zile am petrecut în gașca frumoasă, unită de aceleași valori și aceeași dragoste pentru natura lacustră, ce ne-a oferit un spectacol uluitor, așa cum o face de fiecare dată!

Ne-am aventurat cu caiacele pe traseul de la Oltenița la Năvodari, într-un cadru natural mirific pe apele bătrânului fluviu-rege - Dunărea.

Aventura din perioada 28 august – 3 septembrie a însemnat o expediție unică, în care am străbătut, la padele, apele Dunării, pentru a ne bucura de relaxare, multă adrenalină, energie pură de la natură și multă, multă voie bună!

_________

Rowing Adventure in CBC area este un pachet turistic unic destinat iubitorilor de natură nealterată și mișcare în aer liber. Este o invitație la aventură pe Dunăre în aria transfrontalieră româno-bulgară.

Acesta este un pachet turistic sportiv fără costuri de înscriere, destinat unui număr limitat de participanți. Este o experiență pentru trup și minte! Nu doar că descoperi noi priveliști, ci simți cum te eliberezi de stres, prin deconectare totală de la tot ce înseamnă cotidian și reconectare directă cu natura și gașca frumoasă alături de care pedalezi în aval pe Dunăre.

UE RO GOV INTERREG