Noutăți

și articole
Aur pentru canotoarea Iuliana Timoc, de la CSM Călărași

Aur pentru canotoarea Iuliana Timoc, de la CSM Călărași

O nouă medalie de aur obținută de sportivii Clubului Sportiv Municipal Călărași la un campionat mondial de canotaj ne umple sufletul de bucurie și mândrie!

Iuliana Timoc, legitimate la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Călărași a reușit o performanță impresionantă la Campionatul Mondial de Canotaj U 23, de la Racice (Cehia), în proba de BW4+, în spatele căreia stau multă muncă, antrenamente și sacrificii.

Campionatul s-a desfășurat în perioada 8 – 11 iulie.

Medalia de aur obţinută nu este o suprinză pentru Iuliana Timoc, o tânără cu calităţi de excepţie, în vârstă de doar 21 de ani. A fost selecţionată de CSM Călăraşi şi antrenată la secţia de canotaj din anul 2014, obţinând de-a lungul anilor medalii la marile competiţii internaţionale, printre care medalii de argint la Campionatele Europene şi Campionatele Mondiale de juniori şi de tineret, conform declarațiilor oferite mass-media locale de către Dumitru Chirilă, directorul CSM Călăraşi.  

La aceeaşi competiţie, Cristina Druga, în vîrstă de 20 de ani, fostă campioană europeană de junioare în Franţa, a obtinut calificarea în finala probei de dublu vâsle, clasându-se, împreună cu Alexandra Ungureanu, partenera sa de echipaj, pe un onorant loc IV. 

Aceste rezultate remarcabile vin după calificarea istorică a sportivilor Adriana Ailincăi, Alexandru Chioseaua şi Georgiana Dedu la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din perioada 23 iulie – 8 august 2021.

 

Sursă: Adevărul.ro

UE RO GOV INTERREG