Noutăți

și articole
A new adventure is about to begin! ROW for FUN – Danube Regatta Adventure

A new adventure is about to begin! ROW for FUN – Danube Regatta Adventure

7 zile, 20 de persoane, o regată, sport, recreere, turism verde și Dunărea sunt elementele ce descriu noua aventură cu caiacele.

Numărul participanţilor este limitat la 20 de persoane, ținând cont de numărul caiacelor, pe care le avem la dispoziție pentru aventurile pe Dunăre, de echipamentele de camping și necesitatea de a se putea păstra un grup compact.

În noua aventură ne așteaptă natura cu spectacolul ei sublim, de-a lungul Dunării, concerte de broaşte, simfonie de greieri şi fanfară de păsărele la tot pasul (sau mai corect spus „la padele”).

Vremea este preconizată a fi tocmai bună de padelat, bălăcit, campat și stat la șuete la foc de tabără seara, iar noaptea, dacă avem noroc și un cer senin, vom avea parte de un spectacol mirobolant, pentru că mai prindem Perseidele, care sunt până pe 24 august.

Perseidele sunt cel mai strălucitor curent de meteori care apare pe bolta cerească în fiecare an, în perioada 17 iulie - 24 august, deoarece Pământul trece prin praful cosmic lăsat de coada cometei Swift-Tutle. 

Danube Regatta Adventure aduce laolaltă oameni faini, cu aceeași pasiune – caiacul și aventurile în mijlocul naturii nealterate -, pentru a ne cunoaște, a lega prietenii și a petrece clipe cât mai frumoase împreună pe un traseu de aproape 230 km, într-un peisaj de vis, pe apele curgătoare ale Dunării.

UE RO GOV INTERREG